10.000 stappen per dag met Fitflop.

Als ik alvast 1 goed voornemen mag noteren voor volgend jaar zal het toch zijn dat ik meer wil bewegen. Op het werk zit ik vaak de hele dag aan mijn computer gekluisterd en ’s avonds lijkt de zetel vaak verleidelijker dan de fitness. Combineer dit dan nog eens met het feit dat ik graag blog (hello computer again) en dat ik nooit een #sportyspice ben geweest en dan wordt het enorm moeilijk om toch dat minimale halfuurtje beweging per dag te halen. Onlangs las ik dat 10.000 stappen per dag zetten al een mooi begin is om die voldoende beweging te halen. Maar hoe haal je nu in godsnaam die 10.000 stappen?

Ik installeerde de gezondheids-app op mijn iPhone en iWatch en ik besloot eens te checken hoeveel stappen ik op een normale dag zet. ’s Avonds eindigde de teller op 3537 stappen, *zucht*. Ik moest en zou dus een oplossing moeten vinden om nog minstens 6500 stappen per dag extra te zetten. Omdat 10.000 stappen best wel veel is voor je voeten om te verwerken besloot ik mijn lifesavers op het vlak van comfy schoenen uit de kast te halen.

fitflop

Tah-daah! Na dat de zomerse slipper van Fitflop deze zomer al meermaals mijn voeten hadden gered was ik dan ook meer dan gelukkig dat ik een winters alternatief van Fitflop mocht ontvangen! Deze schoenen bevatten net zoals de slippers een speciaal ontwikkelde zool die extra steun en comfort bied aan je voeten. Hierdoor voelen je voeten minder vermoeid aan op het einde van de dag. Ideaal dus om mijn 10.000 stappen per dag te halen, YAY! Daarnaast zijn ze superlicht en zien ze er nog eens leuk uit ook!

De oplossing voor mijn extra stappen te halen bleek uiteindelijk vrij simpel! Ik woon op ongeveer een halfuurtje wandelen van mijn werk (=+-3000 stappen). Ondertussen wandel ik dus elke dag naar mijn werk en naar huis en haal ik moeiteloos de 10.000 stappen, *insert vreugdedansje*. Ik voel me niet alleen fitter, ook de weegschaal is net dat ietsje liever geworden voor mij 😉 En mijn voetjes? Die zijn blij dat ze die extra 7000 stappen per dag mogen afleggen in de comfy sneakers van Fitflop.

*dit artikel kwam tot stand in samenwerking met fitflop.eu

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *