10 dingen die je nog niet wist over mij.

Tijd om elkaar eens wat beter te leren kennen! Wie mijn blog volgt, kent mij intussen al redelijk goed. Toch zijn er wellicht nog dingen die je niet weet over mij. Daarom deel ik vandaag 10 dingen die je (waarschijnlijk) nog niet wist over mij!

1. Ik schrijf deze blogpost terwijl ik enorme honger heb dus mijn eerste weetje gaat over eten. Hoewel ik over het algemeen een vrij kleine eter ben werk ik moeiteloos een familiepak frietjes naar binnen #sorrynotsorry

2. Hoewel dit voor sommige mensen heel vreemd zal klinken, ik lust absoluut geen koffie. Eén keer per jaar doe ik nog eens een poging om koffie te proeven maar elke keer eindigt dit met een grote teleurstelling. Bonusweetje: ik lust ook geen thee!

3. Ik heb gedurende 6 jaar aan gymnastiek gedaan maar ik ben nooit verder geraakt dan een succesvolle koprol. Uiteindelijk heb ik het dan maar gewoon opgegeven.

4. Ik wou vroeger altijd leerkracht worden maar toen ik uiteindelijk mijn studierichting moest kiezen besloot ik iets totaal anders te doen en eindigde ik bij reclamevormgeving. Ik heb echter nog geen moment spijt gehad van mijn keuze!

5. Ik ben op dezelfde dag jarig als mijn papa! Superhandig want dat is al 1 datum minder die ik moet onthouden en bovendien wordt er die dag dan twee keer zo hard gefeest!

6. Als ik ooit zou moeten verhuizen naar het buitenland zou ik graag verhuizen naar Barcelona. De stad, het eten en de gezellige sfeer die er hangt, ik zou geen seconde twijfelen!

7. Ik heb vliegangst. Iedere keer dat we op reis gaan met het vliegtuig verga ik van de stress maar toch ga ik het liefst van al met het vliegtuig op reis. Gewoon, omdat het superhandig is en je zo het snelst op je bestemming bent.

8. Ik zou graag ooit een exotic shorthair adopteren. Ik vind dit echt een geweldig ras en zeg nu zelf, tegen zo een snoetje kan je toch geen nee zeggen?

9. Ik heb maar liefst 5 jaar over mijn rijbewijs gedaan. De theorie was een fluitje van een cent maar de praktijk was echt een drama! Zo erg dat ik heel lang niet heb durven rijden met de auto en dat ik echt dacht dat ik nooit mijn rijbewijs zou halen. Vele uren praktijkles later begon het dan eindelijk toch te lukken en nu rijd ik al meer dan 2 jaar met de auto!

10. Ik zet elke dag twee wekkers, 1 voor mijzelf en 1 voor mijn lief. Niet omdat mijn lief zelf geen wekker kan zetten maar omdat ik anders ‘s nachts wakker lig uit angst dat 1 van ons beiden (lees: mijn lief) zich zou overslapen.

Share:

13 Reacties

 1. mei 16, 2017 / 7:26 pm

  Haha wat een leuke weetjes! Maar geen koffie of thee??? Dat is echt mijn verslaving haha

 2. mei 16, 2017 / 7:51 pm

  Leuke post! En ik moest zo hard lachen om die koprol. Ik heb op turnen gezeten, maar in al die tijd is een borstwaartsom mij maar 1 keertje zelfstandig gelukt. Hahaha

 3. Chantal
  mei 16, 2017 / 7:53 pm

  Prachtig om te lezen hoe jij je kwetsbaar openstelt ten opzichte van de wereld. Je weet nooit hoe mensen hierop reageren. Erg leuk om te lezen dat je bijvoorbeeld 2 wekkers zet. Ik zou dat zelf niet doen, hahaha!

 4. mei 17, 2017 / 2:31 pm

  Haha toffe weetjes! Ik lust ook echt geen koffie. Maar ik vind dat gemalen koffie echt super zalig ruikt. Thee gaat er wel in. En frietjes kun je mij ook niet te veel geven! 😀

 5. mei 17, 2017 / 7:35 pm

  Leuk om te lezen 🙂
  Leuk dat je zo open bent

 6. mei 17, 2017 / 8:46 pm

  Ik lust ook geen koffie! Wel thee haha. Maar koffie is echt vies! En ik zet ook elke dag 2 wekker maar dan echt voor mezelf, ik val namelijk gerust weer in slaap nadat ik mijn snooze uit zet :’)

 7. mei 18, 2017 / 10:08 am

  Leuke weetjes! En koffie, lust ik ook niet hahaha, toevallig. Super leuk om meer over je te weten!

 8. mei 18, 2017 / 7:38 pm

  Neee meen je niet lust je geen koffie… Ik ben een echt koffie- verslaafde en zou geen dag zonder kunnen haha

 9. mei 18, 2017 / 8:18 pm

  Ik lust ook geen koffie! Al zou ik het soms best willen als ik zie hoe wakker mensen er van worden haha. Wil ik ook op mijn slechte dag!

 10. mei 18, 2017 / 9:28 pm

  Wauw, wat heb jij een heel mooie lay-out zeg. Prachtig met die bloemen. Zelf gefröbeld?

  Hier een ware koffie-fanaat, ga daarom graag naar Italië als vakantieland. En geen wekkers, want sta gewoon op als ik wakker word. Ennuh… ook dat rijlessen nemen verliep niet bijster voortvarend bij mij. Mijn rij-instructeur was niet bepaald… euhm, zeg maar leuk of aardig.

  • mei 19, 2017 / 6:05 am

   Hey Irene, de layout heb ik inderdaad zelf ik elkaar geknutseld 🙂 Ooh een leven zonder wekkers, heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *