7 leuke dingen die je kan doen met jouw ecocheques.

De maand juni is traditioneel de maand waarin de meeste onder ons ecocheques ontvangen op het werk. Maar wat moet je in godsnaam kopen met deze groene cheques? Wie dacht dat je er enkel “saaie” dingen mee kan kopen heeft het goed mis! Ik zocht (én vond) alvast 7 leuke dingen die je ook met ecocheques kan doen.

 1. Ga naar London!
  Of Parijs of Amsterdam of… Met jouw ecocheques kan je terecht bij o.a. NMBS/Eurostar/Thalys om de treintickets naar jouw favoriete bestemming te kopen.
 2. Biologische beauty-stuff.
  Breng eens een bezoekje aan de bio-winkel om daar het beauty-assortiment te ontdekken. Bovendien zijn deze productjes meestal ook veel fijner voor de gevoelige huidjes onder ons.
 3. Scoor iets vintage.
  Ook tweedehands items behoren ondertussen tot de producten die je kan kopen met ecocheques! Je kan onder andere terecht bij Think Twice & de Kringwinkel.
 4. Fleur je tuin op.
  Met de zomer in zicht is dit het ideale moment om nog gauw je tuin een opfrisbeurt te geven. Koop enkele leuke plantjes of investeer in een nieuwe houten tuinmeubelset om je tuin summerproof te maken.
 5. Bio-food.
  Op Instagram en Pinterest worden we overspoeld met smakelijke foto’s van heerlijke biogerechtjes. Die granola, quinoa en andere hippe bio-foodies koop je dus ook gewoon met jouw cheques.
 6. Breng een bezoekje aan de Zoo.
  Zin in een dagje uit? Breng dan nog eens een bezoekje aan de Zoo! Ga romantisch op date met je lover of neem de kids mee voor een heerlijk dagje vertier. Je kan ze o.a. gebruiken bij de Zoo van Antwerpen.
 7. Investeer in een hippe fiets.
  Want wat is er nu leuker dan op een zonnige dag door de stad cruizen op een hippe fiets? Goed voor de conditie en je omzeilt er zo de files mee. Deze optie was alvast mijn favoriet en dus ben ik vanaf dit weekend eigenaar geworden van deze heerlijke Cortina fiets.

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *