Afscheidsbrief aan een vriend.

Liefste iPhone,

Het moment waarvoor ik de laatste maanden vreesde nadert momenteel met rasse schreden. Daarom besloot ik dat het tijd werd om even terug te blikken op alle mooie (en minder mooie) momenten die we samen hebben beleefd.Weet je nog de eerste keer dat je viel? De angst in mijn blik, het luide gilletje en de opluchting toen ik merkte dat je ongedeerd was? Na die eerste keer volgden nog vele keren en uiteindelijk geraakten we er allebei wat aan gewend. Toch kon dit niet ongestraft blijven gebeuren en de laatste tijd werden de littekens die het vallen had achtergelaten langzaamaan zichtbaar te worden.

Het begon toen je niet meer zoveel energie opnam als vroeger. Uren en uren heb ik je van de computer naar het stopcontact en terug gesleept om je toch maar weer op 100% te krijgen. Samen de dag doorbrengen zonder bij te laden bleek helaas niet meer mogelijk. Talloze laders zijn beginnen flippen op jouw slechte stroomopname en uiteindelijk rest er nog maar 1 die er jou nog een beetje kan doorhalen.

Vervolgens begon ook je camera er langzaamaan de brui aan geven. Jaren aan een stuk heb je mijn beste en mijn slechtste selfies gezien, maar helaas werd het maken van een goede foto de laatste tijd zo goed als onmogelijk.

Toen je beeldscherm deze week dan ook maar besloot om het op te geven stond ik voor een loodzware beslissing, hoe moest het nu verder? Het laden kon ik je vergeven, aan de foto’s pasten we wel een mouw maar zonder scherm? Helaas kunnen we zo niet verder samen. Meer dan twee jaar waren we onafscheidelijk en beleefden we samen de mooiste momenten maar binnenkort moet ik je echt laten gaan. Don’t worry, je belandt niet zo maar op de vuilnisbelt maar je zal gerecycleerd worden en wie weet kom je terug als een prachtige tablet!

Vaarwel liefste iPhone, het ga je goed.

Share:

8 Reacties

  • Studio Tinsel
   januari 20, 2016 / 8:55 pm

   De iphone 6s in rosegold is onderweg

 1. januari 21, 2016 / 10:15 am

  Ik zie dat er al een nieuwe Iphone onderweg is, gelukkig 🙂 Ik mag ook alweer een nieuwe uitkiezen maar weet nog niet welke kleur het gaat worden. Absoluut weer een Iphone. zo fijn!

  • Studio Tinsel
   januari 21, 2016 / 10:23 am

   Ik heb de roze genomen 😉 daar was geen twijfel over!

 2. januari 22, 2016 / 2:59 pm

  Haha, leuk geschreven dit. En een nieuwe vriend onderweg!

  • Studio Tinsel
   januari 22, 2016 / 3:15 pm

   Jep een roze iphone 6s 😉 als alles goed gaat is hij er morgen

 3. Chris
  januari 23, 2016 / 2:24 pm

  Wat een mooi verhaal! De laatste zin vind ik ontroerend! Twee weken geleden is mijn nieuwe vriend bij mij komen wonen, ’n grote broer van je ongelukkige ipone, IPHONE 6S, geweldig, hij is groot en slank!

  • Studio Tinsel
   januari 23, 2016 / 3:01 pm

   Ooh zalig! Zijn rosegold zus wordt vandaag Geleverd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *