DIY met Atelier Veritas

Hou je van DIY maar weet je gewoon niet hoe je er aan moet beginnen? Heb je twee linkerhanden maar zou je toch graag eens iets zelf maken? Atelier Veritas to the rescue!

Atelier Veritas is ideaal voor wie graag iets nieuws wil leren. Sinds kort kan je in elke Veritas-winkel krantjes vinden met daarin allerlei DIY-projecten en ook op de website kan je terecht voor leuke DIY-tutorials. Daarnaast kan je je inschrijven voor 1 van de workshops in de ateliers zelf te gaan volgen. Toen ik gevraagd werd om eens langs te komen voor een workshop was ik meteen enthousiast. Ik ben namelijk niet de allerhandigste maar ik hou er wel van om creatief bezig te zijn. Challenge accepted om de DIY’s tot een goed einde te brengen!

Tijdens het eerste deel van de workshop gingen we aan de slag met enkel meters draad om zo een macramé muurmat te maken. Mijn armen sloegen meteen in de knoop en ik dacht terug aan al de mislukte macramé vriendschapsbandjes uit mijn jeugd. Tijdens de workshop bleek al gauw dat dit gelukkig makkelijker is dan het lijkt. Na enkele pogingen heb ik de techniek door en begint het al snel op zo een hippe geweven mat te lijken, yes!

Tijdens de tweede helft van de workshop gingen we aan de slag met parels en stof om zo een unieke ketting te ontwerpen. Alleen al de stofjes kiezen vond ik enorm leuk want het aanbod bij Veritas is enorm! Niet veel later wandel ik buiten met mijn zelfgemaakte ketting. Mission accomplished!

Na afloop kreeg ik een Atelier Veritas box mee naar huis waarin nog een heleboel materiaal zat om nog meer DIY’s te verwezenlijken, YAY! Deze box is niet enkel verkrijgbaar voor bloggers maar is voor iedereen beschikbaar. Online kan je alle inspiratie-ideeën bekijken en degene die je zelf wil maken kan je bestellen via de webshop. In de doos die je zal ontvangen zitten alle benodigdheden samen met een stappen plan om jouw DIY tot een goed einde te brengen. Zo kan je meteen aan de slag met je nieuwe project!

atelier veritas

Heb je zin gekregen om zelf de handen uit de mouwen te steken? Check dan snel de website van Atelier Veritas!

Share:

6 Reacties

 1. mei 6, 2017 / 1:35 pm

  Heel erg tof! Ik heb inderdaad gelijk zijn om zelf aan de slag te gaan!

 2. mei 6, 2017 / 1:43 pm

  Ooo wat leuk! Zo n muurmat wil ik ook wel gaan maken

 3. mei 6, 2017 / 3:35 pm

  Ik heb altijd veel knutselwerkjes in mijn hoofd die ik zou willen doen, maar komen er nooit zo mooi uit

 4. mei 7, 2017 / 8:04 pm

  Die kettingen vind ik supertof! Leuk dat je zo’n boxen kan kopen met alle materialen in. Scheelt een hoop gedoe in de winkel om dingen bij elkaar te zoeken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *