DIY: Funky Fringe Frame

Een (oude) kader, enkele restjes wol/draad/stof en een uurtje tijd. Dat is alles wat je nodig hebt om de DIY van vandaag te maken. Ideaal voor wie in no time een hippe kader aan de muur wil!

De instructies van deze DIY zijn simpel:

 1. Knip de draadjes op verschillende lengtes af. Ik heb gewoon elke keer op het zicht geschat en dit geeft meteen ook een speels effect.
 2. Maak ze vast aan de kader met een knoopje
 3. Doe dit nog zo een 67535 keer en ta-daah!

Ik gebruikte de Zpaghetti textielgaren van Hoooked omdat deze iets breder zijn dan andere garen/wol waardoor je minder moet knopen. Omdat deze kader een plekje aan de muur krijgt bij ons in de keuken dacht ik dat het leuk zou zijn om hem te voorzien van een “kitchenproof” quote 😉 Zo wordt onze keuken instant een beetje feestelijker!

P.S. De afbeelding in de kader is daarnaast ook nog eens mijn eerste poging tot handlettering.

Q: Wat vinden jullie ervan?

Share:

13 Reacties

 1. LenaH
  mei 8, 2017 / 9:48 am

  Ik vind de frame super gaaf en wat er geschreven is!

 2. mei 9, 2017 / 8:43 am

  Het doet me denken aan de versieringen die we hebben gemaakt voor ons huwelijk, vooral nummer drie ‘Doe dit nog zo een 67535 keer en ta-daah!’. Ik zie nog alle gezichten voor me toen ik mijn ‘leuke’ idee liet zien aan degene die hadden aangeboden mee te doen 😉 Maar het resultaat mag er zijn. Ik hoop dat hij een mooi plekje in de keuken krijgt!

 3. mei 9, 2017 / 8:51 am

  Wat leen leuk idee! Ik deel hem even 😉

 4. mei 9, 2017 / 9:13 am

  Alles wat een crea touch van jezelf heeft is al vele malen leuker dan standaard! Super leuk gedaan!

 5. Sjira
  mei 9, 2017 / 10:33 am

  Wat een leuk idee! Ziet er erg leuk uit!

 6. mei 9, 2017 / 10:37 am

  Aan de ene kant is het simpel en aan de andere, kom er maar eens op! Heel leuk hoe je op deze manier iets kan pimpen.

 7. mei 9, 2017 / 1:12 pm

  Wauw wat een super gaaf en origineel idee zeg!! Leuk ook voor in mijn meisjes hun kamertje! Thanks vor het leuke idee! oh enne.. je Handlettering is super gelukt! ik die het je niet na 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *