Ik ga op reis en ik neem mee… mijn nieuwe suitsuit koffer!

Vandaag start de zomer officieel! Dit betekent ook dat de vakantie (voor de meeste onder ons) ook stilaan in zicht komt, yay! Momenteel heb ik nog geen concrete vakantieplannen maar een beetje dromen mag alvast wel, toch?

Aangezien mijn koffer vorig jaar de vlucht met het vliegtuig niet wist te overleven *sad face* moest ik dit jaar dus op zoek naar een nieuwe koffer. Van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik een koffer uitzoeken om te reviewen. Mijn keuze was vrij snel gemaakt want het was liefde op het eerste zicht met de prachtige koffers van Suitsuit!

Ik koos voor het grootste formaat omdat ik deze koffer wil gebruiken voor langere reizen. Ik heb al een suitsuit handbagage model en daar ben ik ook al super tevreden van. De koffer was trouwens supersnel geleverd! Ideaal voor diegenen die vaak net iets te last-minute beginnen met de voorbereidingen van hun reis.

De koffers van Suitsuit zijn verkrijgbaar in allerlei leuke printjes en kleuren. Doordat ze zo opvallend zijn vind je jouw koffer altijd snel terug tussen alle andere “saaie” koffers op de luchthaven, wat ik  een enorm pluspunt vind. Daarnaast zijn ze prachtig afgewerkt aan de binnenkant. De koffer is onderverdeeld in meerdere vakken waardoor al je spullen netjes op hun plaats blijven tijdens het reizen. #julioapproves

Mijn koffer staat alvast klaar om op vakantie te vertrekken, nu moeten we enkel nog beslissen waar we heen gaan!

Q: Wat zijn jullie vakantieplannen voor deze zomer?

*dit artikel kwam tot stand in samenwerking met duifhuizen.nl

Share:

5 Reacties

 1. juni 30, 2016 / 9:46 pm

  Wat een toffe koffer! Een koffer van suitsuit staat ook al een tijdje op mijn lijstje, zo mooi!

  • Studio Tinsel
   juni 30, 2016 / 10:04 pm

   Ja ze zijn allemaal heel erg mooi 😉 en ik ben er heel tevreden van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *