Hello 2017!

2016 was op alle vlakken een bewogen jaar. Zo werden mijn vriend en ik een koppel, gingen we samenwonen, leerde ik veel nieuwe mensen kennen, werd Studio Tinsel opgericht en diende ik mijn ontslag in. Wait whut? Het leek alsof mijn leven plots in een enorme stroomversnelling terecht kwam en ik geef toe dat het nog steeds een beetje zoeken is hoe ik alles in goede banen kan leiden. Maar een nieuw jaar = nieuwe kansen dus besloot ik alvast een goals-lijstje op te stellen met enkele doelen die ik in 2017 zeker wil bereiken.

 1. Liever zijn voor mezelf.
  Ik ben een persoon die graag vanalles en nog wat wil doen en het liefst allemaal tegelijk. Daardoor geraak ik soms in overdrive en loopt het vaak toch niet zoals ik zou willen. Gelukkig is er mijn vriend om mij af en toe wat af te remmen en te steunen. In 2017 wil ik de lat nog steeds hoog blijven leggen maar wil ik tegelijk ook wat toegeeflijker voor mezelf worden en mij erbij neerleggen dat een keer een limbo onder de lat doen ook geen kwaad kan 😉
 2. Mijn 24 before 25 lijst afwerken.
  Maar deze eerst nog opstellen natuurlijk 😉 To be continued!
 3. Gezonder gaan leven.
  Cliché, I know. Maar het voorbije jaar kwam er maar liefst 12kg bij en dat zijn er in mijn ogen 12 teveel! Vanwaar ze komen weet ik helaas niet (I blame de gezelligheidskilo’s van het samenwonen) maar het staat vast dat ze toch weer moeten verdwijnen.
 4. Een nieuwe job vinden.
  Last but not least, aangezien ik mijn ontslag heb ingediend zullen de eerste maanden van dit jaar dus vooral in het teken staan van mijn jacht naar een nieuwe job! Ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de reclame/communicatie wereld, tips en suggesties zijn altijd welkom 😉 Fingers crossed dat dit voornemen zo snel mogelijk in orde komt!

Doelen opstellen is 1 ding maar natuurlijk is het ook de bedoeling dat ze gehaald worden! Daarom besloot ik dit jaar niet voor een gewone agenda te gaan maar er een echt goal-boekje van te maken. Naast mijn afspraken en planningen is er ook ruimte voorzien om bij te houden hoe het mijn doelen gesteld is. Zo ga ik onder andere elke dag enkele doelen opstellen voor mijn werk, blog,… en deze ook proberen te halen. Daarnaast zal ik er ook in bijhouden hoe het met het “Natascha -12kg plan” gesteld is door mijn beweging en voedingspatroon op te volgen.

Q: Wat zijn jullie doelen voor 2017?

Share:

2 Reacties

 1. januari 14, 2017 / 3:20 pm

  Amai zot dat je dat gewoon gedaan hebt, je ontslag indienen terwijl je nog geen ander werk hebt. Wou soms dat ik zo dapper was. Haha. Voorlopig modder ik nog een beetje aan maar ben wel al stapjes aan het zetten. Soms moet je gewoon springen eigenlijk!
  Veel plezier met je voornemens. En succes ook!

  • januari 14, 2017 / 4:49 pm

   Dankjewel! Ja en het was blijkbaar een goede gok want ondertussen heb ik al enkele leuke gesprekken achter de rug en een nieuwe job in het vooruitzicht! waag de sprong en hopelijk land je waar je graag zou landen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *