Let’s talk #1

Hey iedereen! Zoals jullie de laatste tijd wel al hebben kunnen merken onderging de blog de laatste tijd enkele wijzigingen. Zo wordt er nu terug regelmatiger geblogt (YAY), kreeg mijn logo een make-over (YAY again) en verhuisden hij naar deze nieuwe domeinnaam (verhuizen was NOT SO YAY). De blog heeft een hele tijd op een laag pitje gestaan wegens 186278636 redenen maar nu alles achter de rug is heb ik weer zin om er helemaal in te vliegen 😉 ! Om de nieuwe start meteen goed in te zetten besloot ik om een nieuwe rubriek in het leven te roepen, nl. Let’s talk. Hierin zal ik wekelijks met jullie mijn kleine en grote hoogtepuntjes delen en jullie een kijkje achter de schermen van The Citizelle geven. Let’s do this!

New shoes!
Het is gebeurd. De sneakercollectie werd (alweer) een beetje groter. Nu mijn laatste weken bij Moernaut zijn aangebroken besloot ik mezelf nog eens te verwennen met nieuw paar en het zijn uiteindelijk deze funky sneakers van SVNTY geworden! Je shopt ze hier.

Tournée Minérale zit er op!
Hoera! Niet alleen omdat het er op zit maar ook omdat wij (ja het lief deed ook mee) het hebben volgehouden. Nu moet ik eerlijk zeggen dat de maand eigenlijk voorbij gevlogen is en ik de alcohol niet zo hard heb gemist. Enkel tijdens de cafémomentjes wrong het een beetje maar thuis niet meer drinken was piece of cake. Nu waren we wel niet zulke grote drinkers, maar een lekker pintje ging er altijd wel in. Over de positieve effecten van een maand geen alcohol kan ik helaas weinig zeggen omdat ik niet echt een verschil heb gevoeld. Ik sliep altijd al als een roosje en ben niet meteen vermagerd. Toch ben ik blij dat we het hebben volgehouden! 🙂

Let’s go shopping!
Afgelopen zaterdag besloot ik samen met een vriendin een bezoekje te brengen aan Wijnegem shopping center. Naast het feit dat het een gezellig dagje uit was, was het ook nog eens een geslaagde shoppingtrip. De buit kan je hieronder bewonderen 😉

Grijze trui (H&M) – Roze trui (H&M) – Geborduurde zwarte trui (ZARA) – Insta grammar City (FNAC) – Mehr lipstick (MAC) – Grijze Broek (ZARA) – Zwart Broek (ZARA)

Yes, ik wist ein-de-lijk de geborduurde trui van Zara te bemachtigen! Daarnaast scoorde ik ook nog twee leuke truitjes bij de H&M (sweater weather check!). De broek had ik eerst enkel in het grijs gepast maar omdat het model (Mom-fit) zo goed zat besloot ik hem meteen ook in het zwart te kopen.

Natuurlijk moesten we ook eens langs de MAC (wànt 20% korting op lipsticks) en daar kocht ik Mehr. Deze kleur stond al lang op mijn verlanglijstje dus ik moest dan ook niet lang twijfelen toen hij nog eens in korting stond ook.

Last but not least, kocht ik dit Insta Grammar boekje. Vorige week bestelde ik mij de Cats versie en toen ik de City versie tegenkwam besloot ik mijn collectie verder uit te breiden. Het concept is simpel, van elk thema worden de leukste Instagram foto’s verzameld en deze worden gebundeld in een boekje. Ik ben fan!

Sharing is caring!

Julio op zijn fotogeniekst ;-). Nu vriendlief eindelijk overtuigd is van de voordelen van Instagram post hij dagelijks een foto. Bewonder zijn fotografische kunsten hier.

Q: Wat vinden jullie van deze nieuwe rubriek en hoe zag jullie week er uit? 🙂

Share:

9 Reacties

 1. maart 5, 2017 / 10:10 pm

  Toffe rubriek! 🙂 Die trui van Zara is prachtig hé! Ben blij dat jij hem hebt kunnen scoren. Zijn de mouwen niet te poofy? Mijn week was nogal hectisch (nieuw werk) en stressy (huizenjacht en nieuw werk) maar ook wel heel tof.

  • maart 6, 2017 / 7:45 am

   Dankjewel! Ja de mouwen zijn wel een beetje poofy, maar door een maatje kleiner te nemen valt het wel mee Ooh spannend! Waar werk je nu misschien?

 2. maart 6, 2017 / 10:37 am

  Wat een prachtige foto van Julio! En wat een briljante sneakers… die foto is ook echt leuk geworden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *