Let’s talk #2

Hey iedereen! Wat. Een. Week. Niet alleen was het een rollercoaster op het vlak van emoties, ik zag ook nog eens alle kanten van ons Belgenland en belandde zelfs totaal onverwachts in het buitenland.

Yihaa, afgelopen woensdag was het internationale vrouwendag! Omdat we het Moernaut-team voor 95% uit vrouwen bestaat was dit dus de ideale moment om al deze power-vrouwen in de spotlight te plaatsen. WHO RUNS THE WORLD? GIRLS!

Spring is coming, YAY! Na een natte start van de week was ik superblij met die eerste zonnestralen!

Vrijdag was het dan weer tijd om verder kennis te maken met de nieuwe collega’s! We gingen op team-building in Mechelen waar we wisten te ontsnappen uit een escape-room, yay!

Zaterdag nam ik alvast afscheid van mijn oude collega’s (met de nodige tranen en troostpintjes). Want na 4 jaar lief en leed gedeeld te hebben tussen de schoentjes zal ik ze toch wel heel hard missen 🙁

Omdat het zo een heerlijk zonnig weekend was besloten mijn vriend en ik om last minute een uitje naar Rotterdam te maken.

Mijn Instax camera heb ik ondertussen al uitgebreid kunnen testen. Ik vind het elke keer weer superspannend hoe de foto er zal uit zien.

Oh ja, we hebben foto’s gemaakt. Heel veel foto’s. De komende week zal er namelijk een lijstje komen met enkele van onze favoriete hotspots in Rotterdam, stay tuned 😉

Zonnige groetjes uit Rotterdam en tot volgende week! 🙂

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *