Let’s talk #3

Hey iedereen! De week is alweer voorbij gevlogen (how cliché, I know)! Mijn laatste werkdagen bij Moernaut zitten erop *snif* en ik had enkele dagjes vakantie, yay!

Aanschouw het afscheidscadeautje van mijn collega! Ondertussen is er al veel gesneuveld *whoops*.

Donderdag was ik uitgenodigd om workshops van Atelier Veritas te volgen samen met collega-bloggers. We hebben er geleerd hoe je op een eenvoudige manier (en met de nodige armspieren) een leuk muurtapijt kan maken en hoe je een statementketting kan maken met enkel wat stof en kralen. Benieuwd naar hoe deze workshops juist in zijn werk gaan? Stay tuned want deze week volgt er nog een blogpost met meer informatie 😉

Ga je binnenkort op citytrip naar Rotterdam? Check dan mijn blogpost met tips en hotspots voor een kort maar krachtig dagje Rotterdam ☀️

Zaterdag brachten mijn vriend en ik een bezoekje aan ikea! Ik kocht er, uiteraard, kaarsen en dit fotogeniek snijplankje. Mijn vriend begrijpt nog niet helemaal waarom ik een snijplank koop waarop hij niet mag snijden, maar bon #bloggerissues.

Daarna brachten we nog snel een bezoekje aan de Action omdat ik benieuwd was naar de twinmarkers die ze er momenteel verkopen. Diezelfde avond ben ik al aan het tekenen geslagen en ik moet zeggen dat ik best wel tevreden ben over de kwaliteit 😉

We sluiten de week goed af met een enorme portie aan overheerlijke sushi, yummy! Tot volgende week!

Q: Hoe zag jullie week eruit? 🙂

Share:

1 Reactie

  1. maart 19, 2017 / 9:53 pm

    Wat een heerlijk afscheidscadeau zeg die zouden hier in huis ook niet lang overleven. En leuke spulletjes van de Ikea. Haha, snijplanken zijn gewoon te fotogeniek! Daar moet zuinig mee om worden gegaan .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *