Life is better in Fitflops.

The word is out, ik heb de meest comfortabele slippers ever gevonden! Terwijl ik hiervoor elke zomer teruggreep naar mijn geliefde Birkenstocks kan je mij nu steeds vaker spotten met deze Fitflops aan mijn voeten. Want ja, life is truly better in fitflops!

Om heel eerlijk te zijn was ik vroeger niet zo een fan van Fitflops, ik associeerde ze al snel met dikke plastic “wiebel wobbel”-zolen en ouderwetse kleurtjes. Toen ik dit jaar hier en daar flitsen van de nieuwe collectie zag voorbij komen was ik echter onder de indruk, er zaten zowaar hippe modellen tussen die ook wel op mijn schoenenrek zouden kunnen belanden. Wat ze uiteindelijk ook deden want sinds begin deze maand ben ik trotse eigenaar van mijn eerste paar Fitflops.

Ik koos voor het model Stack Slide met een kurken zool (shop ze hier) omdat deze voor mij de ideale combinatie vormen van trendy en comfortabel. De SupercomFF™-middenzool is gemaakt van een van nature dempend en drukverdelend materiaal dat ervoor zorgt dat de zool perfect onder je voeten past. Hierdoor kan je de hele dag wandelen zonder achteraf zware/vermoeide voeten te hebben, ideaal voor een dagje intensief shoppen of lange wandelingen op vakantie.

Momenteel zijn deze slippers zowat vergroeid met mijn voeten (whoeps), je kon ze al meerdere malen spotten op mijn Instagram en ook in de #OOTD van vorige week stalen ze de show 😉 Wat vinden jullie van mijn nieuwste aanwinst?

*dit artikel kwam tot stand in samenwerking met fitflop.eu

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *