Lookbook: Aloha beaches!

De zomerse temperaturen van vandaag doen mij verlangen naar een reisje naar de zon! Een dagje genieten van de zon op het strand (of heerlijk pootjebaden in een zwembad), I love it! De zoektocht naar de perfecte bikini kan beginnen en daarom verzamelde ik alvast de allerleukste beachlooks. Ideaal om al even weg te dromen naar die Zuiderse bestemmingen…

Bohemian Vibes

Deze look doet mij wegdromen naar een vakantie op het zonnige Ibiza… De sandaaltjes met tassels waren vorig jaar al erg trendy en ook dit jaar duiken ze opnieuw overal op! Ik vind ze erg leuk voor op het strand maar zou ze zeker ook durven combineren met een nonchalante jeans.

Shop:
Boho Bikini-top – Boho Bikinislip – Ibiza Lace Up Sandalen

Stripes

Met streepjes kan je nooit misgaan! Het bovenstaande badpak is niet alleen enorm flatterend maar ook een tijdloos stuk om aan je beachwear collectie toe te voegen! 🙂

Shop: Badpak – Espadrilles – Strandtas

High waisted Bikini’s

Dit is zonder twijfel mijn favoriete trend! Het is niet alleen flatterend maar ook comfortabel en helemaal on trend!

Shop: Bikinitop – High waisted bikinislip

Lasercut bikini’s

Deze trend is voor de durvers onder ons. De doorschijnende stukken zorgen voor een instant sexy gevoel!

Shop: Bikinitopbikinislip

Crochet

Vorig jaar spotte je hier en daar al gehaakte bikini’s maar deze zomer zullen ze zeker overal aanwezig zijn! Door het haakwerk zijn ze iets delicater dan een gewone bikini maar ik vind ze wel heel erg leuk staan!Basic but sexy! Ook de bijpassende crochet accessoires bezorgen mij meteen een vakantiegevoel. 🙂

Shop: Macramé handtascrochet bikinitopbikinislip

Athleisure

Bij streetwear was athleisure (=sportieve kleding die casual gedragen kan worden) al langer populair en nu spotten we deze trend ook bij de swimwear. Ik vind deze sportieve bikini niet alleen mooi om in te sporten maar ook voor een dagje op het strand.

Shop: Sport bikinitopHigh waisted bikini slip

Tropical party

Hawaiiaanse printjes en roze flamingo’s, what’s not to like? Deze look is perfect voor elke tropical party! 🙂 Vergeet zeker je inflatable buddy niet mee te nemen!

Shop: BikinitopBikinislip

Meer inspiratie nodig? Klik hier.

Q: Wat is jullie favoriete beachlook?

 

 

Share:

12 Reacties

 1. mei 17, 2017 / 12:05 pm

  Wat een leuke zomerse Looks heb je verzameld. De temperaturen doen mij zeker verlangen naar een zonvakantie. Nog heel even geduld!

 2. mei 17, 2017 / 12:45 pm

  Heerlijk deze zomerse sferen 🙂 Ik krijg zin om nieuwe bikinis te shoppen! Alhoewel er ook heel veel toffe badpakken zijn 🙂 Zo’n tropisch printje is altijd leuk!

 3. mei 17, 2017 / 2:36 pm

  I love it! Ik krijg meteen een zomers gevoel, De gehaakte bikini’s vind ik ook echt heel erg gaaf!

 4. mei 17, 2017 / 5:35 pm

  Ik ga voor de streepjes. Het badpak is superleuk

 5. mei 18, 2017 / 9:14 am

  Leuke items laat je zien! Nu krijg ik toch wel zin om op vakantie te gaan hoor

 6. mei 18, 2017 / 10:58 am

  Wat een leuke spullen heb je verzameld! Ik vind dat gestreepte badpak ook erg mooi.

 7. mei 18, 2017 / 11:23 am

  Nice! Vooral het streepjesbadpak vind ik heel erg leuk! En die roze flamingo is ook de bom!

 8. mei 18, 2017 / 6:48 pm

  Ik ben gek op de Bohemian stijl en vind de sandalen erg mooi. Sanadalen kan je onder een stoere spijkerbroek dragen maar ook weer onder een rokje of korte broek.

 9. mei 19, 2017 / 6:30 am

  Gaaf!! Ik ga voor stripes! Nu heb ik ook zin om naar de zon te vertrekken..

 10. mei 19, 2017 / 6:25 pm

  Die bikini’s die je hebt uitgezocht zijn echt super leuk! Vooral die eerste 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *