Lookbook: Life is better in pool slides

Mijn obsessie voor not so sexy slippers is er altijd al geweest. Al sinds jaar en dag draag ik in de zomer mijn Birkenstocks (want oh zo comfortabel) en sinds dit jaar heb ik er een nieuwe obsessie bij: Pool slides. Ja, je kent ze wel, de slippers die papa’s met witte sokken al jaren dragen op vakantie! Vorig jaar begon de Adilette echter aan een comeback en kon je hem al spotten aan de voeten van verschillende fashionista’s en dit jaar heeft zowat elk merk ze in zijn collectie! Hear hear! Ben je toch nog niet helemaal overtuigd? De lookbook van vandaag staat helemaal in het teken van hoe je die poolslides nu juist combineert. LET’S GO!

– Bron –

Casual met een losse jeans voor een urban look. Met de blazer erbij zou ik zelfs durven zeggen dat deze look office-proof is! (Ik ga er alvast voor met dit mooie weer)

– Bron

Deze monochrome look toont aan dat je poolslides ook perfect kan combineren met een minimalistische outfit.

Bron

Op vakantie draag je ze gewoon continu! (mopje) Maar met een los jurkje erbij zijn ze wel ideaal voor een dagje op het strand.


Bron

Ook in kleur zijn ze enorm gaaf! Ik vind deze geel-groene in combinatie met de rode kokerrok erg gewaagd maar zeker en vast geslaagd! ๐Ÿ™‚

Ok, ben je nu wel overtuigd? Time for some poolslides shopping! Hierbij alvast mijn favorieten!

P.S. Ik ben alvast gezwicht voor deze. Wat denken jullie?

Share:

18 Reacties

 1. mei 22, 2017 / 8:20 am

  Die met dat bondje vind ik leuk! Birckenstocks zijn ook nog steeds mijn favo’s, maar deze zijn ook erg leuk!

 2. mei 24, 2017 / 4:52 pm

  Ik vind ze bij andere altijd heel tof staan, maar zie mijzelf er nog niet op lopen. Maar wie weet in de toekomst.

  • mei 24, 2017 / 6:29 pm

   Ja ik zou zeggen probeer het gewoon even in de winkel ๐Ÿ˜‰ ik was ook eerst niet helemaal overtuigd maar nu draag ik ze echt graag!

 3. melissa
  mei 24, 2017 / 5:17 pm

  bij mij ook de Birckenstocks de favoriet…. mijn man heeft deze ook, maar ik kan er niet op lopen, en krijg huid irritatie op mijn wreef… dus ik blijf bij de birckenstocks, maar moet zeggen, het staat absoluut niet verkeerd….

 4. mei 24, 2017 / 6:15 pm

  Heh ik dacht dat het over glijbanen zou gaan…

 5. mei 24, 2017 / 7:25 pm

  De versie met witte sokken haha echt zรณ erg! De gestreepte versies doen me daar bog aardig aan denken, maar die andere vind ik erg leuk!

 6. mei 24, 2017 / 8:43 pm

  Ik loop de hele zomer op Havaianas en kan maar niet wennen aan deze poolslide slippers. Hoewel ik ze bij dat jurkje eigenlijk wel leuk vind staan ๐Ÿ˜‰ Jij weet mij bijna te overtuigen en leuk dat je die slippers zo hip weet te maken met een blog en foto’s!

 7. Corinne
  mei 25, 2017 / 10:55 am

  Hรฉ, zijn ze weer terug? Haha, grappig. Maar vind ze inderdaad eigenlijk best wel weer hip! Even in de kast duiken en ze weer tevoorschijn halen!

 8. mei 25, 2017 / 1:04 pm

  Yeaaaaahh Adidas haha! ik heb de zwart/wit variant al een tijdje in mijn bezit. EN inderdaad, ik ga er ook gewoon de deur mee uit. Ik bedoel, hoezo comfortabel toch?!

 9. mei 25, 2017 / 2:04 pm

  Echt super cool dat je dit durft te dragen. Ik zie nu pas hoe leuk het kan staan, leuk tipje ๐Ÿ™‚ !

 10. mei 25, 2017 / 3:35 pm

  Toffe inspiratie! Ik vind het bij bepaalde outfits ook erg leuk ๐Ÿ™‚

 11. mei 31, 2017 / 11:11 am

  De poolslides zijn niet echt mijn ding, maar op je afbeeldingen vind ik ze echt wel vet!

  Geef mij maar nog een extra paar Birkies ๐Ÿ˜‰

 12. juni 12, 2017 / 8:33 am

  omg waar heb je die sea sun slippers vandaan?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *