Lookbook: Singing in the rain

De eerste zonnige lentedagen zitten er nog maar op of er staat ons alweer een week vol regen voor de boeg! Maar omdat het in mijn hoofd ondertussen echt wel al lente is vind ik dat we de regen moeten bestrijden met zonnige kleurtjes ๐Ÿ˜‰ Mijn favoriete musthaves zijn alvast deze roze regenjas met bijhorende pastelroze sneakers (die ik allebei al gekocht heb ondertussen, whoops)!

Roze regenjas (Zara) || Grijze sweater met franjes (H&M) || Zwarte rugzak met fluffy pompom (Zara) || Roze sneakers (Cortica) || Boyfriend jeans (H&M) || Bliksemvormige oorbellen (H&M) || Sporty pastelsokken (H&MM

Share:

1 Reactie

  1. maart 20, 2017 / 10:40 pm

    Zou zomaar mijn outfit kunnen zijn. Maar dan met m’n Adidasjes onder ๐Ÿ˜€

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *