Lookbook: the embroidered shirt

Ik beken, ik heb de laatste tijd een zwak ontwikkeld voor alles met ook maar een beetje borduursel op. Toen ik dit hemdje zag hangen moest ik dan ook geen twee keer nadenken. Na mijn enkellaarsjes is dit al het tweede item met dat ik aan mijn borduurcollectie toevoeg en ik heb zo een voorgevoel dat er nog wel enkele stuks zullen volgen. Fingers crossed dat de oh so pretty flower sweater van Zara ooit weer op voorraad komt (Yes, I blame you Jolien!).

De foto’s die je ziet zijn het resultaat van een mini-photoshoot met vriendlief. Over het echte doel van deze foto’s zullen jullie hier later meer kunnen lezen 😉 want nee, ik zet niet zomaar een schoen op mijn hoofd. Maar in de tussentijd was het wel de ideale kans om mijn nieuwste aanwinst te showen.

(Note to self, niet teveel hemdjes meer kopen want = rgrehzejgjze zoveel strijkwerk)

Geborduurd hemd – Vero Moda || Ketting – Ichi || Schoenen – Dries Van Noten

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *