Meet Kurt & Flo

Wie mij op Instagram volgt weet het waarschijnlijk al maar ons gezin werd onlangs uitgebreid met twee nieuwe leden. Omdat onze tuin nu stilaan vorm begint te krijgen besloten we dat het wel leuk zou zijn om een konijntje te adopteren. Omdat 1 konijntje maar eenzaam is werden het er uiteindelijk zelfs twee. Meet Kurt & Flo!

 

We kozen uiteindelijk voor een schattig koppel Nederlandse dwerghangoren die we Kurt en Flo doopten. Het lief koos voor Kurt Konain en ik koos voor Flo. Oorspronkelijk koos ik voor Florence van Florence and the Machine maar dat was een beetje te lang en Flo roept net iets vlotter.

Ondertussen wonen ze een kleine drie weken bij ons en zijn ze al goede vriendjes met de katten. Deze denken soms af en toe dat het mini-katjes zijn en verzorgen ze ook als kittens, superschattig. In het begin hadden we een beetje schrik dat de katten hen als een lekker tussendoortje zouden zien maar de konijnen zijn vinnig genoeg om te tonen dat er niet met hen gesold moet worden.

Tussen Kurt en Flo was het liefde op het eerste zicht en de twee knuffelkonten zijn gewoon onafscheidelijk. Ondanks het feit dat ze beiden een ander karaktertje hebben (Kurt is veel relaxer dan de constant naar actie zoekende Flo) komen ze uiteindelijk toch altijd samen om lekker te knuffelen.

Q: hebben jullie huisdieren?

Share:

15 Reacties

 1. mei 2, 2017 / 12:01 pm

  Oh wat een schatjes! Mijn vriend en ik zijn momenteel op zoek naar een huisje, wanneer we gesetteld zijn willen we ook 2 konijntjes!

  • mei 2, 2017 / 12:30 pm

   Zeker doen! Ze zijn echt superlief en heel leuk om ze bezig te zien

 2. mei 2, 2017 / 4:55 pm

  Wat een schatjes! Die lange hangoortjes zijn gewoon het einde ๐Ÿ™‚

 3. mei 2, 2017 / 9:19 pm

  Oooh ik vind konijntjes echt de schattigste huisdieren ever denk ik. Als David en ik in ons huis wonen, willen we er misschien ook twee kopen. Blij om te horen dat het met jullie poekies lukt. Ik zou ook schrik hebben dat die de konijntjes willen opeten ofzo.

  • mei 2, 2017 / 9:39 pm

   Ja zeker doen! Wij hebben ze voorzichtig aan elkaar geรฏntroduceerd en nu ze wat groter zijn komen ze goed overeen julio is denk ik zelfs een beetje verliefd op flo want ze geven elkaar constant likjes

 4. Martiena de Graaf
  mei 6, 2017 / 5:37 pm

  Wat ontzettend lief! Ik zou ook wel een huisdier willen hebben, alleen mag ik dan het huis niet meer in ๐Ÿ˜› Maar die van jou zijn wel heel lief

 5. Annemieke Ceelen
  mei 6, 2017 / 5:39 pm

  Zoo leuk met die lange oren! Wij hebben vroeger altijd konijnen! Deze zijn wel erg cute!

 6. mei 10, 2017 / 5:14 pm

  Ik heb ook twee konijnen Elodie en Pixie, dus ik was heel blij om deze post te lezen, hihi ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *