Mijn keuken-essentials + wishlist.

Ik ben dan wel geen echte keukenprinses maar toch ben ik graag bezig in de keuken. Ik kan echt oprecht blij zijn wanneer een gerechtje dat er moeilijk uitzag dan toch geslaagd is. Vandaag deel ik met jullie mijn keuken essentials en mijn wishlist voor het pimpen van mijn toekomstige keuken.

Om te beginnen heb ik deze organizer van Rosti Mepal. Dit merk kende ik tot voor kort eigenlijk niet, maar na wat sufren op de webshop zag ik al gauw dat ze wel handige dingen hebben voor in de keuken (en superleuke serviezen ook). Ik vind het belangrijk dat mijn belangrijkste keukentools steeds binnen handbereik zijn terwijl ik aan het koken ben, zodat ik in het heetst van de strijd me niet rot hoef te zoeken naar die ene spatel. In deze organizer blijft alles ook lekker overzichtelijk en hij staat leuk op het aanrecht dankzij dit frisse kleurtje.

Ik bewaar mijn voorraad bij voorkeur in bewaardozen. Dit is zoveel netter wanneer je de kast opendoet en je hebt meteen een goed overzicht van hoe het gesteld is met je voorraad. We willen natuurlijk niet ineens zonder koekjes vallen, toch?

Omdat ik het aanrecht het liefst zo leeg mogelijk heb (kwestie van zoveel mogelijk werkruimte te hebben tijdens het koken), bewaar ik alles op mijn barkar van Ikea. Zodra ik begin te koken plaats ik deze naast mij en wanneer ik klaar ben schuif ik deze weer netjes weg. Vroeger vond ik het lastig om mijn keuken netjes en georganiseerd te krijgen, maar door het gebruik van dit karretje is het alvast een pak makkelijker geworden.

Natuurlijk staan er nog enkele dingen op mijn wishlist die ik binnenkort zeker zou willen in mijn keuken!

Alles van Kitchenaid haha 🙂 ! Vooral de blender zou ideaal zijn om zelf sapjes te maken.

Deze kookpotten van Le Creuset (of eigenlijk eender welke kleur van dit merk). Ik vind het echt tof dat ze in zoveel vrolijke kleurtjes beschikbaar zijn, het brengt meteen wat kleur in de keuken en je eten smaakt nog eens zo goed als het bereid is in zo een vrolijk potje. P.s. Betaalbare look-a-like tips zijn ook welkom hoor.

Q: Wat is er voor jullie onmisbaar in de keuken?

*dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Rosti Mepal.

Share:

5 Reacties

 1. oktober 20, 2015 / 4:45 pm

  Wat een gave producten allemaal! Heel fijn als het allemaal zo lekker georganiseerd is!

  • oktober 20, 2015 / 9:05 pm

   Inderdaad! Ikea is altijd de place to be voor handige dingen he ☺️

 2. oktober 31, 2015 / 1:58 pm

  Die kitchenaid <3! Mepal heeft ook zulke leuke beslagkommen en serveerschalen echt super!

 3. november 6, 2015 / 2:13 pm

  Oké, dat karretje had ik nog niet gezien, maar wil ik nu wel 😉 lijkt me heel erg handig!
  Kitchenaid en Creuset staan ook op mijn wishlist.

  Voor mijn kerst dit jaar krijg ik een ijsblauwe Kitchenaid keukenmachine, waar ik al lang van droom. Mijn vriend heeft er eentje kunnen kopen tijdens een uitverkoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *