Musthave: Choupette, The private life of a high-flying fashion Cat

Twintig iPads voor haar alleen, continu dienstmeisjes ter beschikking en een instagram-account met meer dan 32.000 volgers. Dat Choupette Lagerfeld een diva is wisten we al langer. Maar wisten jullie ook al dat ze haar eigen biografie heeft? Natuurlijk kon dit boek dan ook niet in mijn collectie ontbreken. Ik zet alvast de leukste weetjes over Choupette op een rij voor jullie.

– Choupette is een Heilige Birmaan en werd geboren op 15 augustus 2011. Birmanen staan er om gekend om uiterst lief en zachtaardig te zijn. Geen wonder dat mr. Lagerfeld onmiddelijk viel voor haar charmes.

– Ze luncht en dineert steeds samen met Karl. Ze eet ook gewoon mee aan tafel, van op haar eigen borden. Eten op de grond zal ze nooit doen. Oh en ze eet ook niet zo maar om het even wat. Ze kan kiezen tussen 2 soorten droogvoer, paté van kip of krokantjes met een vis- of kalkoensausje.

– Naast riante eetgewoontes thuis, heeft Choupette ook haar eigen menu in bekende restaurants en bars. Diva much?

– Ze reist ook vaak mee met Karl Lagerfeld en heeft hiervoor haar eigen reistas van Louis Vuitton en speciaal voor haar ontworpen koffers van Goyard. Wat ze dan zoal meeneemt op reis? Haar eigen kattenbak, verse kattenbakvulling, speelgoed, haar eigen voeding, massa’s speelgoed, borstels in alle maten en vormen en zelfs oogdruppels. Ja zelfs katten kunnen last hebben van een Jet-lag.

– Choupette is ook een gegeerd fotomodel. Zo stond ze onder andere al op de cover van Vogue, l’Officiel, Harper’s Bazaar,…

– Je kan ook regelmatig terecht voor heuse choupette-collecties bij Karl Lagerfeld. Daarnaast had ze onder andere ook al een eigen beauty-lijn bij Shu Uemera.

Dit boek is een echte aanrader voor alle cat-ladies en Karl Lagerfeld fans. Het staat boordevol leuke foto’s van Mr. Lagerfeld en miss Choupette, leuke anekdotes en zelfs lekkere recepten voor jouw poezels. Benieuwd? Je kan het boek onder andere hier verkrijgen.

Share:

1 Reactie

  1. mei 24, 2015 / 8:19 am

    Haha zo grappig 😀 Als crazy cat lady (en moest ik BAKKEN geld verdienen :’)) zie ik mijzelf ook nog zo iets doen haha 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *