New in: Fluffy creepers

Winter is coming *insert the epic game of thrones theme song*! Dit wil zeggen dat de laagjes kleding talrijker worden en dat een paar winterproof schoenen meer dan welkom is. Van Bent mocht ik een paar uitkiezen en ik koos uiteindelijk voor deze fluffy creepers!

tango sneakers

De creepertrend werd gelanceerd door Rihanna (want alles wat die vrouw aanraakt veranderd gewoon in goud) in samenwerking met Puma. Ondertussen volgden er al verschillende merken en zijn de creepers niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Combineer dit met een hip (nep)bontje en je hebt de perfecte winterversie van deze trend!

Deze sneakers zijn van het merk Tango (je vindt ze bij de damesschoenen) en ze zitten gewoon heerlijk! Door de dikke zool kan je er de hele dag comfortabel op rond lopen en de suede voelt enorm soepel aan. Ik heb ze meteen uitgebreid getest door ze voor het eerst te dragen op onze citytrip in Amsterdam. Ik heb er de eerste dag maar liefst 29(!)km op gelopen zonder pijn aan mijn voeten te hebben. Getest en goedgekeurd dus 😉 !

tango

Ik bestelde deze schoenen via de webshop en het bestelproces verlief supervlot! Amper 2 dagen na het bestellen werden de schoenen al geleverd in een mooie doos inclusief een lief kaartje, een voucher met een kortingscode voor de volgende bestelling en een duidelijk retourformulier. Retourneren is gratis en  je kan trouwens ook probleemloos via de winkel je bestelling omruilen/terugbrengen.

*dit artikel kwam tot stand in samenwerking met bent.be

Share:

2 Reacties

  1. november 12, 2016 / 11:25 pm

    Oooh ik vind ze echt super leuk! En nu wil ik Game of Thrones kijken maar het duurt nog zo lang tot het nieuwe seizoen 🙁

  2. november 17, 2016 / 11:20 am

    Ze zijn supertof! Precies wat ik ook zou uitkiezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *