New in: Ban.do Agenda.

Deze week zette ik alvast de eerste stap naar een georganiseerder leven, ik kocht eindelijk een echte agenda. En niet zomaar een agenda, nee het werd dit vrolijke exemplaar van Ban.do. Ik had hem al veel langer op het oog maar door de hoge verzendkosten en de grote kans op invoerrechten durfde ik hem niet te bestellen. Toen ik zag dat ze hem bij Clouds of Fashion ook verkochten heb ik geen moment geaarzeld en bestelde ik hem onmiddellijk. Een dag later viel het bakje al in de brievenbus en nog geen 10 seconden later had ik de verpakking al opengescheurd. En ik moet zeggen, het was liefde op het eerste zicht!

De agenda is voorzien van een harde kaft en een elastiek om ervoor te zorgen dat hij netjes dicht blijft in je tas. Ik heb gekozen voor de “I am very busy”-variant omdat ik die wel toepasselijk vond op mijn leven, haha. De binnenkant is zo mogelijk nog 10 keer leuker dan de buitenkant.

De eerste pagina’s van deze agenda bestaan vooral uit overzichtjes. Zo heb je zoals je hierboven kan zien een algemeen jaar overzicht waar je alvast enkele belangrijke hoogtepunten van dat jaar kan noteren. Daarnaast vind je ook een soort “days of the year” kalender waarop enkele grappige themadagen staan vermeld (bv. International Kick Some Ass day) en een pagina met de reguliere feestdagen. Altijd handig voor wanneer je op zoek bent naar blog-inspiratie.

Elke maand start met een mooie dubbele pagina waarop steeds een ander ontwerp staat. Ik word spontaan vrolijk van de overload aan vrolijke kleurtjes en tekstjes die doorheen de volledige agenda gebruikt worden.

Het week overzicht ziet er zo uit. De vakken per dag zijn lekker ruim zodat je zelf kan kiezen hoe je ze indeelt. Ik kies ervoor om mijn blog-planning op te stellen met bolletjes, die ik kan afvinken zodra ik het in orde heb gebracht. Zo hou ik het overzicht over alles wat er nog moet gebeuren. Ook in het week-overzicht vind je steeds grappige details terug. Zo geeft Ban.do elk weekend een leuke suggestie om je dag te vullen (bv. create an inspiration board) of staat er een klein complimentje (bv. I like your eyelashes, you are cuter than donuts).

Ik ben alvast helemaal fan van deze agenda! Hij is vrolijk, compact en zo ontzettend praktisch. Hij is misschien wat aan de prijzige kant (ik betaalde er 27,95€ voor), maar je krijgt er ook wel heel wat voor terug. Ik hoop alvast dat hiermee de eerste stap naar een georganiseerder leven is gezet.

Q: Wat vinden jullie van mijn nieuwe agenda?

Share:

10 Reacties

 1. augustus 14, 2015 / 8:58 am

  Ik heb deze agenda ook heel lang op het oog gehad! Hij is echt fantastisch! Helaas niet gedaan vanwege de kosten.

  • augustus 14, 2015 / 8:59 am

   Ja als je hem bij ban.do zelf besteld worden ze ontzettend duur 🙁 maar ik heb hem bij een verdeler in belgie gekocht en dan viel het erg goed mee 🙂

 2. augustus 14, 2015 / 9:38 am

  Oh wow, ik vind hem wel echt heel mooi! Afgelopen jaren kocht ik gewoon eentje bij HEMA… maar nu overweeg ik toch zo’n exemplaar! <3

 3. augustus 14, 2015 / 11:22 am

  Oh die is inderdaad heel leuk! Ik wil voor 2016 ook weer een papieren agenda. Hoop dat de Hema met wat leuks komt om zelf nog een beetje te pimpen 🙂

 4. augustus 14, 2015 / 11:28 am

  Oh leuke agenda! Nu wil ik hem ook. 😀

 5. augustus 14, 2015 / 11:47 am

  Wauw wat een super gave webshop is dat zeg! Die ga ik onthouden! Die agenda is ook echt super leuk! Oeeee ik word er hebberig van!

 6. augustus 14, 2015 / 2:57 pm

  Ah wat mooi! En wat leuk dat je hem hebt! Ik heb er laatst nog een artikel aan toegewijd omdat ik dit merk zo tof vind 🙂

 7. augustus 15, 2015 / 12:13 am

  Ookal heb ik er dit jaar een heel goedkope van de Action.. zo’n agenda zoals die van jou behoort tot mijn favorieten 😀 Ik zou er met plezier wat in schrijven hehe 🙂 x

 8. augustus 17, 2015 / 11:18 am

  Ow, deze is ook leuk inderdaad!

  Ik heb twee weken geleden de schoolagenda van Oilily gekocht, speciaal als blogplanner. Ook daar leuke kleurtjes en een handzaam formaat, maar deze is toch ook wel erg gaaf!

 9. mei 7, 2016 / 6:05 pm

  Dit jaar veeeeeeeeel makkelijker verkrijgbaar via onze NL webstore alittlebirdtoldme.nl 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *