On life, het leven van Anna Nooshin in een notendop.

Dat Anna Nooshin een succesvolle blogster en een ontzettend knappe vrouw (in alle opzichten) is, moet ik niemand nog vertellen. Daarnaast weet ze mij steeds weer te inspireren en vormt ze een voorbeeld voor mezelf en vele medebloggers. Toen ik de vraag kreeg of ik haar nieuwe boek “On Life” wilde lezen, maakte ik dus onmiddellijk een vreugdedansje.

Terwijl ze in “On Top” schreef over hoe je je dromen moet nagaan en ons een soort succesrecept voor het leven bezorgde gaat ze met “On Life” de persoonlijke kant op. Doorheen het boek interviewt ze de mensen die voor het belangrijkste zijn zodat we op deze manier een kijkje krijgen in haar leven. Zo passeren zowel haar visagist als enkele stijliconen maar ook mensen zoals haar beste vriendinnen en haar mama de revue.

Wie denkt dat het boek een soort ophemeling is van Anna als persoon is heeft het flink mis. Iedereen is ontzettend eerlijk en ook de mindere kantjes van haar komen aan bod. Zo weet ik ondertussen dat ze eigenlijk teveel zwart draagt en dat ze ABSOLUUT geen eten wil delen (ANNA DOESN’T SHARE FOOD, hah!).

Sommige hoofdstukken zijn geschreven om mensen te inspireren. Zo deelt ze onder andere enkele fijne stijltips, welke make-up er standaard in haar tas zit en hoe ze ervoor zorgt dat haar haar zo fabulous blijft. Met andere hoofdstukken heeft ze mij echter weten te ontroeren. Het hoofdstuk waarin ze haar mama interviewt is gewoon zo oprecht en puur geschreven dat ik het zelfs even moeilijk kreeg.

Het boek is opnieuw prachtig vormgegeven en bevat mooie foto’s van Anna en de mensen die ze interviewt. Ook vind je doorheen het boek een selectie van polaroids uit de persoonlijke archieven van Anna. In tegenstelling tot het vorige boek is dit wel een softcover boek, wat ik persoonlijk wel wat jammer vind. Ook is het boekje een pak kleiner dan zijn voorganger wat het natuurlijk wel handig maakt om het boek te lezen “on the go”.

Wie fan was van “On Top” zal dit boek zeker met plezier lezen! Je shopt “On Life” hier.

Share:

3 Reacties

 1. juni 13, 2016 / 8:48 pm

  Lijkt me echt een leuk boek om te lezen! Ik heb nog geen boeken van haar gelezen, maar ik vind haar ook een prachtige vrouw. Ben er wel benieuwd naar geworden :)!

  • Studio Tinsel
   juni 13, 2016 / 8:52 pm

   Ja ik vind het alvast een aanrader!

 2. juni 14, 2016 / 5:22 pm

  Ik heb haar eerste boek On top gelezen en ben heel erg benieuwd naar ‘On life’. Het staat in ieder geval al op mijn verlanglijstje 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *