OOTD: A little see-through never hurt nobody

YAY, mijn vakantie is begonnen! Het weer ziet er goed uit dus blijf ik lekker in ons Belgenlandje om te genieten van het zomerweer. Natuurlijk staan er ook enkele leuke uitstapjes op de planning en wordt er voldoende tijd vrijgemaakt voor extraveel blogfun ๐Ÿ˜‰

Top: And other stories (shop hier) // Rok: Vero Moda (shop hier) // Sandalen: Sam Edelman // Tas: Pimkie // Ketting:ย Poola Kataryna (shop hier)

Nog niet zolang geleden kon je hier lezen dat ik gek was op een see through outfit van And Other stories. Toenย ik eindelijk in de winkel was om het te passen bleek de rok toch niet 100% mijn ding te zijn. Het topje daarentegen mocht onmiddellijk mee naar huis (ik koos trouwens voor de katoenen versie omdat deze net iets luchtiger was).

Tijdens diezelfde shoppingtrip kwam ik deze witte rok tegen. Qua look had hij wat weg van de rok uit de And Other stories, maar door de witte kleur en de iets kortere lengte was hij meteen een pak zomerser! (Pssst… Ik kocht deze rok met 50% korting bij Vero Moda terwijl hij online enkel nog te vinden is aan de volledige prijs, breng dus zeker een bezoekje aan de winkel moest je hem willen hebben!)

Share:

6 Reacties

 1. juli 24, 2016 / 1:37 pm

  Wat een super mooie outfit! Leuk gecombineerd ๐Ÿ™‚

  • Studio Tinsel
   juli 25, 2016 / 10:29 am

   Ooh dankjewel

 2. juli 25, 2016 / 2:21 pm

  die top is echt vet gaaf! en de ketting past er super mooi bij ๐Ÿ™‚ x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *