OOTD – palmtrees for days

TGIF! Na een week vol typisch Belgisch weer staat er ons alweer een zonnig weekend te wachten, YAY! Bovendien komt mijn vakantie ook stilaan in zicht, het ideale moment dus om alvast even weg te dromen over Zuiderse stranden en palmbomen.

Dit kleedje kocht ik het voorbije jaar in Barcelona en iedere keer dat ik het draag krijg ik stiekem toch weer een beetje heimwee.

Kleedje: Mango // Tas: Zara // Slippers: Birkenstock

P.S. stadsmeisjes zijn duidelijk niet voorzien op wandelingen door de velden. Na het maken van de foto’s zaten beiden slippers vol gras, waren mijn benen aan het jeuken van de brandnetels en had Julie een beet van een onbekend insect. Ochja, alles voor de perfecte foto zeker? 😉

Share:

2 Reacties

 1. Chris Yseboodt
  juli 15, 2016 / 7:54 pm

  Wat een mooi kleedje! Ik hou zoveel van je tas, maar….. Een ramp voor mij, ik ben type vrouw, die graag veel meeneemt en dan is het zoeken geblazen. Ik zie soms vrouwen flaneren met een kleine leuke handtas, hoe doen die dat?

  • Studio Tinsel
   juli 15, 2016 / 8:56 pm

   Haha, snap ik wel! Hoewel er best wel veel in deze tas past hoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *