OOTD: to culotte or not to culotte?

Hate it or love it, maar de culotte is helemaal on trend dit seizoen! Ik was er eerst helemaal tegen want hey, dit begint al heel hard te lijken op de driekwartsbroeken die Jani altijd zo fijntjes weet af te kraken. Toen ik echter dit vrolijk gebloemd exemplaar van Zara in de rekken spotte besloot ik het toch eens een kans te geven. Eenmaal ik de broek aanhad wist ik het meteen, deze doe ik nooit meer uit!

Want wat zit deze broek heerlijk! Daarnaast voel ik er mij ook instant een beetje hippie mee, hihi. Door de vintage bloemenprint lijkt het ook nog eens alsof ze rechtstreeks uit de kleerkast van de oma komt in plaats van bij de Zara.

Ik besloot voor ultiem comfort te gaan en combineerde ze met mijn nieuwe slippers. Ik dacht dat ik met mijn Birkenstocks reeds het toppunt van comfort had bereikt maar deze Fitflops overtreffen werkelijk alles. Ik kan er werkelijk mee naar Rome en terug wandelen en dan loop ik nog steeds op wolkjes.

Top: Maison scotch // Broek: Zara // Slippers: FitFlop // tas: Zara

Q: Wat denken jullie, to culotte or not to culotte?

Share:

6 Reacties

 1. augustus 3, 2016 / 6:12 pm

  Oooh, wat is dit een héérlijke outfit! Een dikke yay!

 2. Irene
  augustus 3, 2016 / 8:25 pm

  Haha bij fitflops stel ik mij altijd van die heel lelijke slippers voor maar deze zijn zowaar mooi! 😀 Ik vind een culotte super tof trouwens maar ik durf me er nog niet zo goed aan te wagen.

  • Studio Tinsel
   augustus 3, 2016 / 9:33 pm

   Ja inderdaad! Maar er zijn echt leuke fitflops te koop ook ik zou zeggen, pas er eens een paar en ga ervoor!

 3. augustus 9, 2016 / 1:34 pm

  Leuke broek, lekker vrolijk en ik geloof dat hij heerlijk zit 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *