OOTD: Everybody wants to fit in

Everybody wants to fit in? Of toch niet? Want is het niet leuker dat we allemaal net dat tikje anders zijn? Ik heb altijd al een fascinatie gehad voor mensen die een beetje gekker zijn dan andere, die fuck you durven zeggen en lekker “out of the box” durven denken.Of ik mijzelf ook in die categorie durf te plaatsen kan ik helaas niet zeggen. Op sommige dagen wel maar op andere dagen voelt het zo fijn om gewoon even “inside the box” te blijven. Toch probeer ik ernaar te streven om steeds vaker mijn comfort zone te verlaten. Terwijl ik een dikke maand geleden nog schreef dat ik graag wat vaker outfits met jullie wou delen maar helaas bang was dat ik te cameraschuw was om dit te realiseren, slaag ik er nu zelfs al in om minstens 1 OOTD per week te produceren.

Mode is altijd al een uitlaatklep geweest voor mij en oh wat kan ik ervan genieten om eindeloos mensen te kijken, winkelstraten af te struinen of mezelf te verliezen in de laatste nieuwe editie van een modemagazine. En nee, ik zou mezelf niet als fashionista durven bestempelen maar toch hoop ik dat ik jullie toch kan inspireren met deze posts. Ik wil trouwens bij deze ook al mijn lezers nog eens bedanken voor de support en de complimentjes die ik tot op vandaag mocht ontvangen, jullie zijn de beste! 😉

T-shirt: Maison Scotch // Broek: Zara // Schoenen: Nubikk (shop hier) // Tas: Clio Goldbrenner (shop hier) // Frilles (shop hier)

Share:

5 Reacties

  1. juli 26, 2016 / 1:59 pm

    Wat een heerlijke outfit weer! De foto’s zijn steeds zo leuk!

  2. juli 26, 2016 / 6:29 pm

    Inspireren kun je zeker! Ik ben altijd jaloers op je schoenen hihi 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *