Out with the old, in with the new.

Hello iPhone 6s, you sexy thing. Na het zware afscheid van mijn vorige iPhone buddy ziet de toekomst er ondertussen al wat rooskleuriger uit (hah, pun intended enzo)!

First things first, ik ben zo blij dat de iPhone 6s verkrijgbaar was in rosegold en hierdoor heb ik alvast niet lang moeten twijfelen over welke kleur ik zou kiezen. Omdat ik het zonde zou vinden om dit dan onmiddellijk te verbergen met een cover die alles bedekt besloot ik op zoek te gaan naar een hoesje die zowel mijn iPhone beschermt als de kleur doet uitkomen.
Zo kwam ik terecht op dit doorschijnend hoesje met rosegold zijkantjes en ik ben er zo blij mee. Ondertussen heeft mijn nieuwe iPhone buddy ook al een paar keer een duikje op de grond gedaan maar gelukkig is hij steeds ongeschonden gebleven, hoera! Ben je zelf nog op zoek naar een leuke cover voor je iPhone 6s? Neem dan zeker hier eens een kijkje!

*dit artikel kwam tot stand in samenwerking met hoesjes-outlet.nl

Share:

2 Reacties

 1. februari 27, 2016 / 7:29 am

  leuk ! Rosé is inderdaad een super mooie kleur voor de 6S : ik nam onlangs de 5S over van mijn man die ook een 6S nam in de plaats van ..
  Hij nam ook geen hoesje desondanks ie geen rosé koos. Ik hou wel van een interessante cover ; soms grappig soms minimalistisch maar dit is een prima oplossing om die mooie toon gewoon te kunnen blijven zien.

  leuk !
  http://seeyouatnine.blogspot.be

 2. maart 19, 2016 / 9:50 am

  OOh super leuk hoesje! Ik heb ook een lange tijd gezocht naar een goede, maar kwam uiteindelijk terecht bij een ‘nep’ marmeren achterkantje. Nu zie je die jammer genoeg overal, dus wordt weer tijd voor een nieuwe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *