Review: Clinique Pep-Start Kit

De pep-start lijn van Clinique bestaat uit verschillende multitaskers zodat je in no time met een fris gezicht aan de dag kan beginnen!

Know it.
De 2-in-1 exfoliating cleanser:
 Een snelle, effectieve exfoliant en milde cleanser in één en in een handige tube
De hydroblur moisturizer:
Een moisturizer die je huid zowel van een vochtboost als van een matte finish voorziet. Kleine oneffenheden worden verdoezeld en de huid wordt fluweelzacht
De Pep-start eye cream:
Dit wondermiddel zou niet alleen zwellen rond je ogen binnen de 3 seconden doen verminderen maar zorgt er ook voor dat je een frissere blik hebt. Daarnaast is de huid hierna ook geprept voor je make-up.

Smell it.
De producten hebben allemaal een neutrale, frisse geur.

Feel it.
De 2-in-1 exfoliating cleanser: 

Je voelt dat er miniscule scrub deeltjes in deze cleanser zitten. Ze zijn echter zo zacht dat het reinigen en exfoliëren heel aangenaam aanvoelt. Na het aanbrengen van de gel gaat deze lichtjes schuimen. Mijn huid voelt fris en zacht na het gebruiken van dit product.
De hydroblur moisturizer:
Wow! De textuur van dit product voelt echt apart aan. De crème is enorm dik maar smeert toch vrij vlot uit. Na het aanbrengen trekt deze vrij snel in en mijn huid gaat er niet extra van glimmen. Het matterend effect is er zeker en mijn huid is zacht en gehydrateerd.
De Pep-start eye cream:
Naar dit product was ik het meeste benieuwd. Ik ben al een tijdje op zoek naar een goede oogcrème waarmee ik mijn ogen ’s ochtends snel van een boost kan voorzien. Het product kan ik snel en makkelijk aanbrengen met de tube. Tijdens het intrekken tintelt de huid rond mijn ogen wel lichtjes. Gelukkig is het geen onaangenaam gevoel en heb ik daarna wel effectief het gevoel dat mijn blik lichtjes geopend is.

Like it?
De producten die ik getest heb van deze lijn zijn stuk voor stuk aangename en kwalitatieve producten. De verpakkingen zijn van plastic en hebben allemaal een ander knalkleurtje. Ik ben vooral fan van de Hydroblur Moisturizer omdat deze niet alleen mijn huid boost maar ook optisch mooier maakt door het matterende effect. De oogcrème is fijn maar het tintelen blijft toch altijd wat wennen.

Buy it.
Je kan alle producten kopen via de online shop van Clinique. De prijzen variëren tussen 17€ en 27€.

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *