Review: L’Oréal Sublime Bronze

Vandaag review ik voor jullie de Sublime bronze zelfbruiner gel van L’Oréal. Na mijn laatste zelfbruiner experiment was ik een beetje wantrouwig geworden ten opzichte van het gebruik van zelfbruiners (want hallo ombre benen en zebra voeten). Toen ik zag dat kruidvat 50% korting gaf op de zonneproducten van L’Oréal besloot ik het er toch nog een laatste keer op te wagen. Benieuwd of het resultaat deze keer wel geslaagd is?

De gel zit wederom in een tube wat ik persoonlijk niet zo handig vind. Met een pompje zou het veel makkelijker zijn om te doseren en zou het flesje veel netter blijven. Het aanbrengen gaat vlot, de gel is erg lopend en smeert lekker vlot uit. Hij is bruin van kleur en laat onmiddellijk een minimaal vleugje bruin achter op de plaatsen waar je al gesmeerd hebt. Dit is handig omdat je zo kan opvolgen waar je al gesmeerd hebt en kan zien welke plekjes je bent vergeten. Ik moet hier wel bij vermelden dat je zeker voldoende licht moet hebben, want het tintje is echt uiterst minimaal. Wat dan weer wel extra hard opvalt is de glitters die dit product bevat. I mean, seriously? Ik voelde me net een of ander personage uit Twilight. mijn handen en benen waren één grote glitterboel. Misschien wel leuk voor een feestje maar niet wanneer je naar je werk moet. Ik snap het nut niet van zo een overdosis glitter, die hadden ze gerust uit het product mogen laten.

Na het insmeren valt mij al snel op dat het product een aangename geur heeft en mijn huid extra zacht aanvoelt. Mijn benen voelen niet plakkerig aan en ik merk al snel op dat ik niets meer voel van de zelfbruiner. Bonuspunten voor het snel intrekken en de aangename geur.

Ik smeer hem een kleine 2 uur voor ik ga slapen en merk voor ik in mijn bed kruip dat mijn benen al lichtjes bruiner geworden zijn, so far so good dus. Wanneer ik ’s ochtends opsta spring ik onmiddellijk recht om te kijken wat het eindresultaat geworden is en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben! Mijn benen zijn egaal bruin geworden en mijn voeten zijn op een klein schoonheidsfoutje na ook meer dan ok! Hoera!

Wat mij ook opvalt is dat ik op 1 nacht echt ontzettend bruin ben geworden, opbouwen is dus met deze zelfbruiner niet nodig. Op de foto lijkt het een beetje aan de oranje kant maar in het echt is het vrij natuurlijk van kleur. Wanneer ik na het wassen de gekleurde laag er afgespoeld heb wordt het zelfs nog een tikje natuurlijker. Het enige nadeel is dat de kleur wel lichtjes afgeeft (voor het wassen) en dat je dus moet opletten met bleke kleding en beddengoed.

Conclusie?

Ik ben alvast blij met het resultaat! Mijn melkflessen zijn al iets meer zomer-proof en het resultaat oogt vrij natuurlijk. Het beddengoed had wel een wasbeurt nodig, maar ach dat is slechts een beginnersfout. Mijn benen voelen ook lekker zacht aan doordat deze zelfbruiner ook hydraterend werkt. Door het gebruiksgemak, de frisse geur en het natuurlijke resultaat behoort hij alvast tot de beste zelfbruiners die ik al ooit heb gehad.

Share:

1 Reactie

  1. augustus 12, 2015 / 8:58 am

    Leuk! Ik sta ook altijd wat wantrouwend tegenover bruin-uit-een-potje, altijd bang dat het inderdaad vlekkerig wordt. Ben niet zo’n pietje precies dus ik zou gegarandeerd een stuk vergeten ofzo…
    Maar het resultaat ziet er echt super uit! Vind dat ‘oranje’ ook nog wel meevallen, gewoon mooi zomers kleurtje!
    Gelukkig bruin ik van mijzelf al redelijk snel (hoewel, benen blijft een struikelpunt), maar het is wel iets om te onthouden! Dank voor het testen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *