Review: Mac Lady Danger lipstick

Vandaag heb ik alweer een review van een mac lipstick voor jullie klaar. Deze keer is het de beurt aan Lady Danger. Tijdens het swatchen van verschillende lipstick in de Mac store viel deze kleur me meteen op door zijn heldere, zomerse rode tint. Ik hoefde dan ook niet lang te twijfelen of ik deze beauty wel of niet zou aanschaffen.

Lady Danger is een koraalrode matte lipstick uit de vaste collectie van Mac. Door zijn matte textuur blijft hij erg lang mooi op de lippen en overleeft hij met gemak een hapje en een drankje. Het aanbrengen verloopt ietwat stroever dan bij een normale lipstick, al is dit op te lossen door voor het aan te brengen je lippen even in te smeren met een goede lippenbalsem of primer. Zelf gebruik ik steeds de Prep+Prime lip van Mac en dan verloopt het aanbrengen van matte lipsticks supervlot. Ook blijven ze dan nog langer mooi op je lippen omdat de kleur als het ware beter gehecht wordt aan je lippen.

Hierboven zie je de swatches en ze knallen letterlijk van mijn arm af. De kleur is zo heftig dat het niet makkelijk is om ze op foto te krijgen! Zoals we van de matte lipsticks van Mac gewend zijn dekken ze ook perfect na 1 laagje. Op je lippen komt het kleurtje nog net iets feller over, wow-effect gegarandeerd. Lady Danger is zo dekkend dat je geen verschil ziet of je nu 1 of meerdere laagjes aanbrengt, de kleur is dus niet op te bouwen en is gewoon prachtig vanaf het eerste laagje.

Conclusie?
Lady Danger is zeker geen kleur voor muurbloempjes. De kleur knalt na 1 laagje al van je lippen en is nog veel heviger in het echt dan je kan zien op de foto’s. Hij blijft gedurende een aantal uren perfect zitten en overleeft met gemak een hapje en een drankje. Ben je op zoek naar een heerlijke zomerse knalkleur? Dan is Lady Danger zeker iets voor jou.

Q: Wat vinden jullie van deze kleur?

Share:

6 Reacties

 1. juli 27, 2015 / 11:18 am

  Het is een prachtige kleur ben alleen bang dat die mijn tanden geler laat overkomen x

 2. juli 27, 2015 / 2:10 pm

  Ik draag vooral roze/paarse tinten maar deze rode kleur vind ik ook wel prachtig 🙂 x

 3. juli 27, 2015 / 2:15 pm

  Ah wat een mooie kleur is dit! Fel, maar niet té.

 4. juli 27, 2015 / 5:47 pm

  Mooi hoor! Al ben ik wat dat betreft meer een muurbloempje, haha.

 5. juli 27, 2015 / 10:34 pm

  Wat een gave kleur! Ik hou wel van felle lipsticks! X

 6. juli 28, 2015 / 10:34 pm

  Wat een supermooie lipstick. Zien we nog een fullface foto van jou met Lady Danger in de near future?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *