Review: Opi – Hands off my kielbasa.

Wanneer ik een OPI-standje zie in een winkel, werkt dit als een magneet voor mij. Onlangs was het weer zover en onmiddellijk trok een vreemde rozige nagellak mijn aandacht. Ik besloot het een kans te geven en nam hem mee naar huis. De nagellakjes van OPI hebben meestal allemaal leuke, grappige namen (zo kocht ik onlangs ook “That’s Hula-rious!”) maar deze heet echter “hands off my kielbasa”. Ik had geen idee wat een Kielbasa is en na enig google-werk kwam ik uit op twee opties, een vreemde soort Poolse worst of een gek instrumentje om muziek te maken. En hoewel het kleur (in het flesje dan toch) eerder wat wegheeft van de buitenkant van deze onsmakelijke worst, hoop ik voor OPI dat ze toch wel degelijk het gekke instrumentje bedoelen met de naam.

De kleur ziet er in het flesje een soort van donker oudroze uit, maar eens je hem aanbrengt op je nagels veranderd het in een soort warme koper-achtige kleur. Daarnaast heeft de lak een metallic finish en dekt perfect in 2 laagjes. Door het typische brede OPI-borsteltje is hij super-gemakkelijk aan te brengen. Daarnaast droogt hij vrij snel en quasi streeploos op, hoera! De kleur is helaas moeilijk vast te leggen op foto, want in elk licht lijkt hij lichtjes anders van kleur. Op de foto hieronder lijkt hij heel erg perzik-kleurig en binnenshuis is dit inderdaad het geval. Het mooist komt hij tot zijn recht wanneer het zonlicht erop schijnt, dan valt het koperachtige gedeelte van de kleur het meest op.

Ik vind het alvast een hele fijne kleur om in de zomer te dragen, het is eigenlijk een nude-kleur maar ik vind hem toch iets opvallender dan een doorsnee nude. Tot slot is de kwaliteit zoals we van OPI ondertussen wel gewend zijn, gewoonweg super dus!

Share:

8 Reacties

 1. juni 12, 2015 / 8:41 am

  Mooi kleurtje! De Poolse worst is echter ook een optie want dit lakje komt uit de Euro Central-collectie, geïnspireerd op Oost-Europa 🙂

 2. juni 12, 2015 / 10:25 am

  Oh wat vet – een soort koper kleurtje 🙂 Ik vind opi heel fijn (de prijs iets minder maar enfin).

 3. juni 12, 2015 / 11:35 am

  Oh dit is echt een super mooi kleurtje! Love it!

 4. juni 12, 2015 / 11:49 am

  Ik vind het een prachtig kleurtje!

 5. juni 12, 2015 / 5:32 pm

  Het lijkt mij een ideale kleur voor bij een chiquere outfit, wanneer felle kleurtjes uit den boze zijn. Het valt niet hard op, lekker subtiel, maar is toch mooi.
  Ik kan het trouwens ook niet laten als ik een OPI-standje zie haha :p Als ze niet zo duur waren, kwam ik elke dag met een ander kleurtje thuis. x, Lena

  • Studio Tinsel
   juni 12, 2015 / 6:33 pm

   Haha ja 😀 want meestal als ik in een winkel beland waar ze OPI hebben, hebben ze nog eens 1000 andere dingen die ik ook wel wil (die ook helaas niet goedkoop zijn) Daarom blijf ik er meestal uit de buurt 😀

 6. Studio Tinsel
  juni 23, 2015 / 7:20 am

  Oeeeh dan moet ik daar binnenkort ook eens een bezoekje brengen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *