Shoplog: de eerste levering van H&M.be

Een kleine week gelezen konden jullie al lezen hoe blij ik was dat de Belgische versie van de H&M-webshop eindelijk online was gegaan. Ondertussen werd mijn eerste bestelling vandaag geleverd, driewerf hoera. Hoe mijn eerste bestelling verliep en wat ik gekocht heb kan je lezen in deze shoplog.De levertijd bedroeg zoals voorzien 3 werkdagen (woensdag-avond had ik besteld en maandag-ochtend was het pakketje keurig geleverd bij mijn postpunt). Maar wat was ik verrast toen ik de omvang van de doos zag! Bij mijn weten had ik toch enkel twee kleine ananas-kaarsjes en een zonnebril besteld? De doos was dus op zijn zachtst gezegd énorm voor zo’n kleine bestelling. Sorry aan alle lieve bomen die zijn moeten sneuvelen om zo een doos te maken. En FOEI H&M! Met een doos die half zo groot was, was ik ook al blij geweest.Aangezien alles breekbaar was, deed ik meteen een check-up of alles zonder brokken was aangekomen. Dit was gelukkig het geval. Alle spulletjes zitten stevig en apart ingepakt in doosjes en folie. Ik ben alvast heel happy met mijn aankopen en er zullen zeker nog vele bestellingen volgen! 🙂

Q: Hebben jullie al eens besteld bij h&m?

4 Reacties

 1. april 27, 2015 / 9:15 pm

  Wat leuk dat julllie nu ook een ‘Home’ afdeling hebben 🙂 Ik heb nog nooit wat bij de Home besteld, maar zie altijd heel veel leuke dingen dus dat gaat vast een keertje gebeuren!

  • Studio Tinsel
   april 28, 2015 / 6:56 am

   Jaaa, maar wij hadden voordien ook gewoon helemaal geen webshop van h&m zoals bij jullie 🙁 dus het is niet enkel de home die online is gekomen maar alles 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *