Shoplog: Gent, Antwerpen & Rotterdam.

Mijn weekje vakantie zit er alweer op *aaaah πŸ™ *. Gelukkig was het een heel fijn weekje en zijn de batterijen weer opgeladen om er weer helemaal tegenaan te kunnen de komende tijd! Zoals jullie al konden lezen op mijn instagram werd er in dat weekje vakantie ook lekker veel gewinkeld. Het resultaat daarvan kunnen jullie hier lezen! Benieuwd naar mijn aankopen?

Deze heerlijk zomerse Nikes kocht ik in Gent bij Dope. Ik was op zoek naar een paar nieuwe, comfortabele sneakers om op stap mee te gaan naar Rotterdam. Toen ik deze zag was ik op slag verliefd. Het bleek het laatste paar te zijn en het was dan ook nog eens exact mijn maat, laten liggen was dus geen optie πŸ˜€ .

Tijdens mijn bezoekje aan de Ikea bracht ik alweer wat kaarsen mee. Ik vind ze erg fijn en ze zijn niet duur. Win-win-situatie dus.

Tijdens ons bezoekje aan Antwerpen kocht ik enkel deze bad-bruisballen. Iedere week trakteer ik mezelf op een bad met 1 van deze bollen. Puur genieten. Ik kocht the comforterΒ (mijn absolute favoriet), de Blackberry Bath BombΒ en de Dragon’s Egg. De stolp waarin ik ze bewaar wist ik in rotterdam op de kop te tikken voor slechte 2(!) euro.

In Rotterdam brachten we een bezoekje aan de Primark. En ja, ook daar kocht ik alweer kaarsen. Deze twee wil ik gebruiken op ons terras aangezien ze lekker naar watermeloen ruiken en Citronella bevatten zodat je geen last hebt van vervelende insecten op je terras.
Natuurlijk kon een bezoekje aan de Douglas en Etos niet ontbreken. Wanneer ik naar Nederland reis, staan deze twee winkels steeds op mijn to-do-lijst. Ik kocht een conditioner van Aussie en ben benieuwd naar de resultaten. Iedereen lijkt mij steeds enthousiast te zijn over dit merk. De Shower gel kocht ik om te gebruiken op het hotel. Ik was mijn eigen shower-gel vergeten en ik douche me niet graag met de standaard-geuren die een hotel aanbied.

Ik kocht dit leuke nagellakje van Opi. De kleur is een beetje tussen roze en rood, met een subtiele glitter erin. De nagellakremover vond ik bij thuiskomst in mijn tasje. Deze had ik blijkbaar gratis gekregen, wat fijn!

Deze handcremes van bij de Hema kenden jullie waarschijnlijk al. Ik vond de verpakkingen zo leuk dat ik besloot dit setje van drie mee te nemen.

Dit make-up houdertje kocht ik ook in de hema, aangezien ik tijdens mijn bezoek aan Rotterdam al meer make-up en verzorging had gekocht dan ik momenteel al in mijn kast had, whoops. Daarnaast wist ik eindelijk twee van die fijne lip-potloden te bemachtigen. Ook kocht ik deze mini make-up-removers, ze zijn erg handig voor mee te nemen op reis. Bij Etos kocht ik dan enkele producten om mijn lippen te verzorgen. Ik was onmiddellijk verkocht aan de producten van Burt’s Bees, alleen al omdat de verpakkingen zo leuk zijn! De Purol was een tip van een collega van mij, het schijnt een waar wondermiddel te zijn. Helaas is het niet makkelijk te vinden in BelgiΓ«.

Woehoew, ik ging voor de eerste maal winkelen bij de Mac-store. Nu ik al even blog merk ik dat echt ELKE blogger helemaal gek blijkt te zijn op dit merk en nu weet ik eindelijk waarom. Waaauw, zoveel kleurtjes bij elkaar πŸ˜€ . Ook zijn de verkoopsters superlief, ze hebben mij echt heel erg goed geholpen bij het kiezen van passende producten. Aangezien ik zo een gigantisch make-up noob ben was dit meer dan welkom. Ik kocht de BB-cream van de Prep&Prime-lijn en dan ook nog twee lipsticks, Ruby Woo & See sheer. Ik heb zo het gevoel dat ik ook stilaan een mac-addiction aan het ontwikkelen ben.

Deze spulletjes kocht ik als cadeautje voor mijn kleine zus. Het make-up-tasje vond ik zoooo schattig. Daarnaast houdt ze ook van in bad gaan en daarom kocht ik haar ook zo een fijne bruisbal van Lush en het badschuim met watermeloen-geur.

We gingen ook even (ok niet zo heel even, maar alles tezamen waarschijnlijk een paar uur) langs bij de Zara. Ik zag de eerste broek met de scheuren en gaatjes en was op slag verliefd. Nu moet je weten dat ik en de broeken van de Zara een haat-liefde verhouding hebben. Vaak vind ik ze erg mooi, maar pas ik er helaas niet in πŸ™ #curvygirlissues . Ik besloot ze toch een kans te geven, en ja ze paste perfect. Ze paste zelfs zo goed dat ik ze meteen maar in drie kleuren heb gekocht, haha. Ze zijn alledrie uit de Body Curve Culture-lijn. In deze lijn bevatten alle broeken een grote portie stretch en zitten ze mooi skinny. Ook zijn de zakken zo geplaatst dat ze ervoor zorgen dat je derriere er beter uitziet. Hoera! Ik ben alvast fan.

Toen ik dit topje zag moest ik toch even lachen. Mijn vrienden vonden dit echt wel bij mij passen dus ik besloot het dan maar mee te nemen. Ook kocht ik er nog een broekje bij.

Last but not least. Toen ik op de pinkster-rommelmarkt in Rotterdam deze camera zag, kon ik hem onmogelijk laten liggen. Of hij nog werkt weet ik niet, maar hij is echt nog in perfecte staat, dus laat ons hopen van wel. In het andere geval staat hij heel erg leuk op onze kast πŸ™‚ .

Pfieuw, dat waren al mijn aankopen en het waren er best wel veel eigenlijk #bankroet. Wat vinden jullie ervan? πŸ™‚

Share:

6 Reacties

 1. mei 27, 2015 / 7:50 am

  die schoenen. zijn. demax <3 Amai, ik ben ook op zoek naar een nieuw paar en deze zijn echt ZO mooi!

 2. mei 27, 2015 / 7:56 am

  Die Nikes zijn zo ontzettend gaaf! Leuke shoplog.

 3. mei 27, 2015 / 9:22 am

  Wauw dat is echt een hele hoop maar je hebt echt super veel leuke dingen gekocht! Je schoenen, de lush producten en de dingen van MAC! Heerlijk allemaal!!

 4. mei 27, 2015 / 11:17 am

  Waaauw, ik zou alles wel van je willen overnemen, haha! Ik vind het zo grappig dat veel winkels die voor mij hier normaal zijn, bij jou dan weer speciaal zijn (Etos, Douglas).
  Ik ben nu sinds ik twee weken geleden mijn eerste MAC lippenstiftje kreeg verslaafd. Heb er ondertussen drie en heb al een kleuren-wishlist, haha.

 5. mei 27, 2015 / 11:38 am

  Wat een leuke dingen allemaal, tof die tas van Primark, zou je niet zeggen! En die vogeltjes in de planten zijn inderdaad heel schattig πŸ™‚ Mooie foto’s ook!

 6. mei 27, 2015 / 10:36 pm

  Die schoenen zijn zalig! Die vanillekaarsen van Ikea koop ik trouwens ook altijd, ik vind ze zalig ruiken. En een mac-lipstick wil ik echt al zo lang kopen (want iedereen lijkt echt zo tevreden over mac, jij ook haha), ga dit echt eens doen binnenkort!
  Allemaal super leuke spulletjes πŸ™‚
  x, Lena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *