Shoplog: Lush, H&M, Urban Outfitter & And other stories.

Vandaag was er na een erg drukke maand eindelijk nog eens tijd om een dagje te gaan shoppen, hoera! Ik trommelde een vriendin op en samen vertrokken we richting Antwerpen! Vandaag laat ik jullie zien wat ik er zoal gekocht heb.

Na lang zoeken heb ik dan toch een flamingo-strandtas kunnen bemachtigen bij Rituals (bij aankoop van 45€). Ik kocht meteen alle benodigdheden voor op reis (een hele hoop miniatuurversies van al onze favoriete producten). Ik ben grote fan van de zonnebrand van Rituals omdat deze heel erg fris ruikt en voelt en ook erg makkelijk aanbrengt en snel intrekt.

Deze grappige notitieboekjes vond ik bij h&m zowel mijn liefde voor katten als mijn verslaving van frietjes worden hiermee nog maar eens aangetoond. Mijn notitieboekjes-collectie is ondertussen zo enorm dat deze twee er ook nog wel bij konden.

Wanneer ik in Antwerpen ben staat een bezoekje aan de H&M home ook steeds op de planning. De laatste tijd heb ik een soort van marmer obsessie ontwikkeld en daarom scoorde ik alvast deze leuke marmer dingetjes. Momenteel ben ik ook druk bezig met enkele leuke DIY’s te bedenken om onze slaapkamer te voorzien van een marmer touch.

Dit leuke rose gouden bewaardoosje kocht ik ook bij H&M home. Ik weet nog niet goed waarvoor ik het nu precies ga gebruiken maar het was zo leuk dat ik het niet kon laten liggen.

Mijn voorraad badballen is ook weer aangevuld bij deze. Oooooh Lush, wat doe je mij toch altijd aan? πŸ™‚

Ik ben grote fan van de handzeepjes van And Other Stories! Ze staan zo leuk in de badkamer of in het gastentoilet en ze ruiken erg lekker. Deze keer nam ik ook een body mist mee om mee te nemen op vakantie. Ik vind dit net iets handiger dan een zware (en breekbare) parfumfles meenemen in mijn handtas. De geur is bloemig met lichte vanille-accenten en brengt mij onmiddellijk in vakantiesfeer.

Deze twee kaarsjes vond ik bij Urban Outfitters. Ze ruiken echt heerlijk en zitten handig verpakt in die blikjes.

Om af te sluiten kocht ik deze twee douchegels bij Albert Heijn. Lekkere geuren aan een goede prijs, meer moet dat niet zijn toch? πŸ™‚

Daarnaast kocht ik ook alvast enkele dingen voor een leuke give-away, hou dus zeker de komende dagen mijn blog in de gaten πŸ˜‰ .

Share:

7 Reacties

 1. juli 29, 2015 / 11:15 am

  Wauwww!! super leuke dingen kan niet eens kiezen wat ik het leukste vind! Ga deze even opslaan vooral voor de home spulletjes van H&M!

 2. juli 29, 2015 / 6:13 pm

  Goed geshopt zeg! πŸ™‚ Ik vind dat bewaardoosje keimooi πŸ™‚ x

 3. juli 29, 2015 / 7:40 pm

  Ik zoek al zo lang notitieboekjes voor m’n blog, dan kan ik al m’n ideeΓ«n meteen opschrijven. Ik moet dus duidelijk eens bij H&M een kijkje nemen πŸ˜‰
  Ik heb trouwens nu pas door dat je een Belgische blogster bent, omdat je zei dat je in Antwerpen was gaan winkelen, haha. Ik ben zo gewoon om Nederlandse blogs te lezen.
  Allemaal heel leuke spulletjes!

  • Studio Tinsel
   juli 29, 2015 / 7:58 pm

   Hihi ja de h&m was echt de laatste plaats waar ik dacht er te vinden maar ze hebben er echt supertoffe momenteel ☺️ Hihi en ja hoor 100% Belgisch!

 4. juli 29, 2015 / 8:55 pm

  Wauw wat een leuke dingen allemaal. Ik zou alles wel willen hebben als ik het zo zie, haha. Vooral de marmeren dingen en het koperen bakje van H&M zien er supertof uit. Misschien koop ik wel iets daarvan voor mijn nieuwe kamer πŸ™‚

  (En omg het notitieboekje met katten is te leuk)

  • Studio Tinsel
   juli 29, 2015 / 8:59 pm

   Haha ja h&m heeft echt superleuke marmeren dingetjes πŸ˜€ nu ook veel voor in de badkamer enzo, die zou ik ook wel willen πŸ˜€

 5. juli 31, 2015 / 1:04 pm

  Leuke spulletjes! Dat rosΓ© gouden opbergdoosje is echt onwijs leuk. Die notitieboekjes vind ik ook erg tof. πŸ˜€

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *