Snapshots: Berlijn 2017

I’m back! Afgelopen week bracht ik enkele dagen door in Berlijn samen met mijn vriend. Zoals jullie wel al weten houden we er allebei van om onze reisjes uitgebreid op foto vast te leggen 😉 Meer dan 62.000 stappen (om de vele Duitse pintjes en kilo’s lekker eten te compenseren) werden er gezet en dus zagen we best wel veel van Berlijn. Voor de gelegenheid besloten we onze reis niet enkel vanuit onze point of view vast te leggen maar namen we ook allebei een mascotte mee 😉 Na een korte stop aan de legowinkel wandelden we allebei buiten met onze favoriete superheld. In mijn geval was dat Wonderwoman (DUH) en mijn vriend koos op zijn beurt voor Chewbacca! Een uitgebreid verslag met mijn favoriete hotspots volgt nog later deze week maar ondertussen kunnen jullie wel al genieten van onze favoriete kiekjes!

Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *