Sneak peek: een mini-rondleiding in mijn appartement.

Na het delen van mijn interieur-inspiratie-boek waren er velen onder jullie erg nieuwsgierig naar hoe mijn interieur er nu eigenlijk uitziet. Daarom geef ik jullie vandaag een virtuele mini-rondleiding in mijn nieuw appartement.

Dit is de eettafel/blogtafel en die is echt exact zoals ik hem wou en ik ben er echt superblij mee! De zoektocht naar een perfect tapijt heeft even geduurd en verliep niet echt van een leien dakje. Ik kocht het ikea-tapijt uit mijn inspiratie-boek en dit bleek helaas echt veel te druk te zijn (+niet cat-proof) en moest dus teruggebracht worden. Aangezien ik over een mini-auto’tje beschik en het tapijt 2m op 3m was, was dit allesbehalve simpel. Uiteindelijk heb ik dan nog door half België gereden om een winkel te vinden die dit tapijt op voorraad had. But all ends well en ik ben nog steeds verliefd op mijn tapijt. Het is heerlijk cosy en past perfect bij de rest van mijn interieur.

Aaaah say hello to de eye-catcher van mijn living! Het was liefde op het eerste zicht met dit roze tv-meubel en omdat alles al zo wit en clean is in mijn appartement vond ik het fijn om iets te hebben dat voor wat kleur zou zorgen.

Mijn chill-eilandje. Deze zetel leek in de verste verte niet op de strakke, hippe zetels die er in mijn inspiratie-boek stonden maar is het uiteindelijk toch geworden omdat hij zo ongelooflijk comfortabel is! Helaas bleken de strakke design-zetels wel mooi maar niet echt comfy en ik vind dat een zetel vooral hemels moet zijn om in te loungen. Ik kocht er meteen ook een poef bij zodat ik mij langs alle kanten kan rekken en strekken. Ik hou ook enorm veel van leuke kussentjes en heb verschillende hoezen die ik regelmatig eens afwissel. Het deken dat je ziet liggen over de zetel is 1 van de beste winterse aankopen ooit geweest, het is aan de buitenkant gemaakt van zachte fleece en de binnenkant is met schapenwol gevoerd! Daarnaast is het ook enorm groot, heerlijk dus om in weg te duiken bij een filmavondje.

De alomgekende kallax-kast (aka de vakskeskast) van Ikea is ook vertegenwoordigd in mijn living. Ik heb ervoor gekozen om hem liggend te gebruiken zodat hij een soort van low-budget dressoirkast zou vormen. Daarnaast biedt hij erg veel opbergruimte voor onder andere mijn boeken en andere rommel. De zijkant pimpte ik (na een ongelukje tijdens het verhuizen waardoor de verf was afgebladderd) met marmer-folie. Hierdoor ziet de kast er instant fancy uit, haha!

Deze DIY met washitape zag ik op pinterest! Ik vind hem echt heel erg goed gelukt en door de koperkleurige washi-tape past hij mooi bij mijn andere koperkleurige accenten.

Dit is het slaap- en speelhoekje van de katten. De krabpaal staat voor de verwarming zodat ze zich lekker kunnen verwarmen op de koude dagen. Ook hebben ze vanop hun krabpaal een prachtig uitzicht over de hele tuin zodat ze alles goed in de gaten kunnen houden.

Toegegeven, ik was eerst absoluut geen fan van deze ikea-klassieker. Tot op de moment dat ik er mij voor de grap eens liet inploffen in de winkel en ik zo overdonderd was door dat comfortabel gevoel. Het is de perfecte stoel om lekker in weg te duiken met een boek! Daarnaast zie je mijn rekje staan dat ik vooral gebruik om tijdschriften op te bewaren en kaarsjes te stockeren.

De keuken. Tja, net zoals een keuken er hoort uit te zien denk ik dan? Aan de keuken heb ik zelf nog niet veel aangepast, op de houten snijplank na 🙂 .

Ok misschien een beetje raar om een foto van het toilet te delen maar ik ben er eigenlijk best wel trots op. Ik vind dat het er best nog fancy uitziet voor een toilet, toch? De crazy-cat-lady poster bestelde ik overigens bij fotofabriek.nl!

Mijn appartement is eigenlijk een soort mini-loftje en beschikt dus over een verdiepje extra boven de living. Op dit verdiep vind je zowel de slaap- als de badkamer in 1 ruimte. Best wel even wennen, maar hey hoe handig is het wel niet dat je vanuit je bed rechtstreeks je douche kan instappen? Op deze foto zie je mijn bureau/make-up-tafel. Ik zoek enkel nog een passende spiegel voor hierboven en dan is dit hoekje volledig af.

Daarnaast staat dus mijn douche etc. Deze douche is echt hemels want hij beschikt over een gewone douchekop, een regendouchekop en nog extra massage-toestandjes, hoera! Oh ja, de koperen accentjes trek ik ook gewoon door in de badkamer, let op de spiegel en zelf mijn haarborstel haha!

Last but not least, mijn bed, veruit mijn meest favoriete plaats in het hele appartement! Daarnaast is het ook vaak de place to be voor de katten, die doorgaans een hele dag liggen te soezen op de dekens. Doordat mijn bed aan het raam op het verdiepje ligt heb ik van daar uit een mooi overzicht over mijn tuin en over de daken van de huizen rondom mij.

Zo dit was dan mijn niet-zo-mini-rondleiding door mijn appartement. Wat vinden jullie ervan?

Share:

34 Reacties

 1. januari 12, 2016 / 5:57 pm

  Ziet er allemaal heel netjes en gezellig uit! Leuk huisje heb je! -x-

 2. januari 12, 2016 / 6:25 pm

  Wat leuk ingericht! Heerlijk rustig en toch ook weer origineel 🙂 En die DIY met washitape staat echt stoer.

  • Studio Tinsel
   januari 12, 2016 / 6:27 pm

   Dankjewel! Ja ik ben er erg blij mee ☺️

 3. januari 12, 2016 / 7:36 pm

  Wat leuk zeg! Ik vind je eettafel/blogtafel erg mooi en je stoelen ook. Dat gepimpte kastje van ikea is ook een cool idee. Veel plezier en geluk in dit huis!

  • Studio Tinsel
   januari 12, 2016 / 8:09 pm

   Wat lief, dankjewel!

  • Stadsmeisje.be
   januari 20, 2016 / 7:44 pm

   Wat lief, dankjewel! 🙂

  • Studio Tinsel
   januari 12, 2016 / 8:09 pm

   Thanks! ☺️

  • Studio Tinsel
   januari 20, 2016 / 7:44 pm

   Dankjewel 🙂

 4. januari 12, 2016 / 8:31 pm

  Wat leuk!! Is echt heel leuk geworden!
  Het vloerkleed is echt leuk en ik ben heel jaloers op je bank! Mijn bank leek daar erg op maar heb ik helaas weg moeten doen omdat mijn vriend er niet zo enthousiast over was…

  Veel geluk in je nieuwe huis!

  • Studio Tinsel
   januari 12, 2016 / 8:35 pm

   Thanks! Ja kben ook echt blij met de zetel en het vloerkleed! ☺️ ik heb erg veel tijd gestoken in het samenstellen van mijn interieur en ben trots op het resultaat

 5. januari 12, 2016 / 11:08 pm

  Oh wat een gezellig plekje! Ik vind dat het er heel ruim uitziet, zal vast ook wel met je keuze voor lichte meubels en decoratie te maken hebben. Tof! Hier zou ik precies ook wel kunnen wonen 😉

  • Studio Tinsel
   januari 20, 2016 / 7:43 pm

   Dankjewel 🙂 ja ik vind licht altijd heel erg belangrijk in een woning en ik heb geprobeerd alles zo luchtig en open mogelijk te houden 🙂

 6. januari 12, 2016 / 11:49 pm

  Heerlijk mooi ingericht, daar kan ik nog wat van leren 🙂

  • Studio Tinsel
   januari 20, 2016 / 7:43 pm

   Ja na 3 keer verhuizen krijg je het inrichten wel onder de knie haha 🙂 dankjewel voor het compliment!

 7. januari 13, 2016 / 6:21 am

  Heel erg leuk en gezellig appartement heb je. Alle spullen zijn echt heel leuk gekozen en passen ook mooi bij elkaar 🙂

  • Studio Tinsel
   januari 20, 2016 / 7:42 pm

   Dankjewel! 🙂

 8. januari 13, 2016 / 8:59 am

  Het ziet er allemaal heel mooi uit 🙂
  Ik hou wel van de strakke zwart-wit stijl met wat kleuraccenten.
  Je hebt er echt iets leuks van gemaakt.

  • Studio Tinsel
   januari 20, 2016 / 7:42 pm

   Dankjewel! Inderdaad, met de kleur-accenten kan je er steeds iets leuk van maken en het zwart-witte blijft lekker tijdloos.

 9. januari 13, 2016 / 11:03 am

  Ziet er super mooi en gezellig uit! Ik ben verliefd op je eetkamerstoelen!

  • Studio Tinsel
   januari 20, 2016 / 7:41 pm

   Dankjewel! Deze komen van bij leen Bakker 🙂

  • Studio Tinsel
   januari 20, 2016 / 7:41 pm

   hihi Dankjewel! 🙂

 10. januari 16, 2016 / 4:34 pm

  het ziet er schitterend uit, Natascha.
  Het getuigt echt van goeie smaak, bravo!

  • Studio Tinsel
   januari 20, 2016 / 7:40 pm

   Thanks! 🙂

  • Studio Tinsel
   januari 20, 2016 / 7:37 pm

   Hey, het tapijt komt van bij de weba 🙂 het model heet blush.

  • Studio Tinsel
   januari 24, 2016 / 11:18 am

   Dankjewel! Graag gedaan, ik vind dat je een erg leuk instagram account hebt!

 11. juni 23, 2016 / 12:47 pm

  Oo wat superleuk om zo een kijkje te krijgen in je huis. Heel leuk ingericht ook! 🙂

  • Studio Tinsel
   juni 23, 2016 / 3:31 pm

   Dankjewel! 🙂

 12. juni 27, 2016 / 2:35 pm

  Leuk zeg, zo’n tour door je huis! Je hebt een heel fijn huis! En gezellig ingericht!

  • Studio Tinsel
   juni 27, 2016 / 10:59 pm

   Oooh dankjewel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *