The best time for new beginnings is now.

De blog onderging de laatste weken enkele grote veranderingen. Zo werd hij in een nieuw jasje gestoken, kwamen er terug regelmatiger artikels online en veranderde de blog van naam. Whait whut? Ondanks het feit dat Tinsel de lading wel dekte was ik helaas niet de enige Tinsel op het wereldwijde web. Omdat het soms wel eens voor verwarring zorgde besloot ik op zoek te gaan naar een nieuwe naam.

Na dagenlang brainstormen, nachtelijke piekersessies en duizend keer van gedacht te veranderen kon ik eindelijk de knoop doorhakken en doopte ik mijn nieuwe blog The Citizelle. The citi-watte? Ik ging op zoek naar een naam die paste bij mijn liefde voor het stadsleven en die toch net dat ietsje anders was. Ik baseerde mij op het woord “Citizen” waar ik dan een vrouwelijke draai aan heb gegeven.

Nieuwe naam, nieuwe layout, nieuwe start! Ik loop in elk geval over van inspiratie momenteel dus ik ben er alvast klaar voor!

Q: Wat vinden jullie ervan? πŸ™‚

Share:

26 Reacties

 1. mei 4, 2017 / 9:22 am

  Ik vind ‘m helemaal goed! Kort en krachtig, apart en makkelijk te onthouden. De layout is ook heel opvallend en mooi. Succes! πŸ˜‰

 2. mei 4, 2017 / 9:31 am

  je naam en je layout vind ik heel mooi! Lekker vrouwelijk. Ben benieuwd naar je nieuwe avontuur in blogland!

 3. mei 4, 2017 / 9:42 am

  Wat gooedd! Een nieuwe frisse wind is nooit verkeerd! Het ziet er leuk uit! Veel succes en vooral ook plezier!

 4. mei 4, 2017 / 9:55 am

  Heel inspiratievol! Ik wil ook blogveranderingen ondergaan maar moet er wel eerst de tijd voor vinden.

  • mei 4, 2017 / 10:06 am

   Ja hier zijn ook vele weken aan vooraf gegaan πŸ˜€ ik ben heel erg perfectionistisch en dan duurt het al helemaal lang voor het goed is

 5. mei 4, 2017 / 4:25 pm

  Zier er echt heel tof uit, leuk ook met die bloemen!

 6. mei 6, 2017 / 11:53 am

  Vind je naam heel chique klinken :). En je site ziet er gaaf uit, net even anders dan de rest!

 7. mei 6, 2017 / 1:55 pm

  Wat een toffe naam en ik ben ook echt verliefd op je lay-out! Veel succes met je vernieuwde blog!

 8. mei 7, 2017 / 12:26 pm

  Uitnodigend en fris! Mooie, creatieve Γ©n originele naam ook πŸ™‚ Ik zou alleen voor een andere stijl bloemen (aan de zijkanten) kiezen omdat die iets minder ‘modern/fris/crea’ zijn dan de rest van je site. Maar that’s just me … πŸ˜‰
  Heel veel plezier en succes met je blog!

  • mei 7, 2017 / 12:40 pm

   Thanks voor je feedback! Ik zal het eens bekijken en eens denken over een ander passend randje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *