Tournée Minérale: Een maand zonder alcohol

Morgen gaat Tournée Minérale van start! Ondertussen schreven al meer dan 100.000 mensen zich om deel te nemen aan een alcoholvrije maand. Omdat het mij een fijne uitdaging leek en omdat ik enorm benieuwd ben naar de gevolgen van een maandje pintjes te weigeren besloot ik ook deel te nemen.

Met Tournée Minérale roepen ‘De Druglijn’ en ‘Stichting tegen Kanker’ alle Belgen op om in februari 2017 een maand geen alcohol te drinken. Het doel is om mensen bewuster te laten worden van hun alcoholgebruik.

Een maand lang geen alcohol drinken zou daarnaast ook nog eens vele voordelen hebben. Zo is de kans groot dat je enkele kilo’s verliest (zo zou ik deze maand 5064 calorieën kunnen uitsparen) en bespaar je ook nog eens veel geld. Daarnaast zou het er voor zorgen dat je huid meer gaat stralen en dat je concentratievermogen erop vooruit gaat. En een maand zonder katers? Dat is ook al mooi natuurlijk!

Ik heb alvast afscheid genomen van mijn geliefde pintjes en ben helemaal klaar voor deze alcoholvrije maand! Wil je meer weten over het project en de voordelen van een maand geen alcohol? Check dan zeker de website van Tournée Minérale en schrijf jezelf (en je team) nog even last minute in 😉

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *