Wishlist: La douce France

Hey iedereen! Binnen een kleine twee weken heb ik vakantieeeee! Afgelopen weekend stond volledig in het teken van het plannen van deze twee weken vakantie. Zo boekten we een cosy Airbnb in de Provence en brengen we zullen we een weekendje in Parijs verblijven. Nu alles praktisch geregeld is, is het tijd voor de voorpret! Naast het opzoeken van leuke plekjes (Saint Tropez! Marseille! Cannes!) en toffe activiteiten (zoals snorkelen en strandbarretjes onveilig maken) stelde ik alvast mijn verlanglijstje op 🙂

Zonnebril Jimmy Choo – Bikini Calvin Klein

Instant baywatch vibes met deze knalrode bikini. Ik zag hem voor het eerst bij de bijenkorf en sindsdien blijft hij door mijn hoofd spoken. De tanlines zullen misschien niet zo charming zijn maar deze bikini is wel een echte eyecatcher! De zonnebril is van Jimmy Choo en past perfect bij een classy retro look. Ik zie mezelf al rondstruinen door Saint Tropez met deze beauty op mijn neus.Inflatable Ananas – Slippers Adidas

Een toffe inflatable mag niet ontbreken in je koffer deze zomer! Ideaal om lekker rond te dobberen in ons zwembadje. Over mijn liefde voor Pool slides schreef ik eerder al deze blogpost. Deze roze adiletten geven een extra girly touch aan elke beachoutfit.

Boek Sofie ValkiersPokémon Sun

Tijdens mijn vakantie probeer ik ook steeds enkele boeken uit te lezen. Het nieuwste exemplaar van Sofie Valkiers ligt hier momenteel al klaar om uitgelezen te worden! 🙂 Sinds mijn lief nu ook over een Nintendo (met bijhorend Pokémonspel) beschikt wordt er ook weer volop gegamed! Pokémon Sun is het laatste nieuwe spel uit de reeks en staat dus boven aan mijn game wishlist!

Monochrome Instax Film – Olympus 25mm

Ten slotte moeten er natuurlijk ook nog veel vakantiefoto’s gemaakt worden. Omdat ik graag wat meer analoog zou fotograferen neem ik al zeker mijn Instax camera mee. Over de kleurenfilms beschik ik al maar deze monochrome zou ik zeker en vast eens willen proberen! Naast mijn Instax camera neem ik natuurlijk ook mijn Olympus Pen mee. Momenteel beschik ik enkel over een 45mm lens maar ik zou graag ook deze 25mm aan mijn collectie toevoegen. Omdat deze lens nogal prijzig is check ik regelmatig of er leuke aanbiedingen zijn. Hopelijk komt er binnenkort een! 🙂 #fingerscrossed

Q: Wat staat er op jouw wishlist?

Share:

1 Reactie

  1. juli 2, 2017 / 5:13 pm

    Die bikini vind ik heel stoer, erg gaaf. Het luchtbed vind ik helemaal geweldig, super leuk voor op vakantie 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *